• Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
    Cívis u. 5. 3/28.
  • ADÓ 1%

Támogatható gyerekek

Zsombor MDS beteg, mellette gyászolja édesanyját!

Decemberben életünk egyik legnehezebb időszakát éltük meg, közlekedési balesetben elveszítettem a feleségem, két kiskorú gyermekem édesanyját. Zsombor 11 éves, nővére középiskolás. Még magunkhoz sem tértünk, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy fiam betegsége miatt újabb rémálom kezdődött el számunkra.
Ágota több mint 1 éve küzd a csontdaganattal!

Ágota betegsége 2018 szeptemberében jelentkezett látható jelekkel, duzzanat keletkezett a karján, akkor még nem gondoltuk, hogy nagy a baj!
Ádám még csak 1 éves és agydaganattal küzd

Ádám betegségére nyolc hónapos korában derült fény: Ependymoma, ami rosszindulatú agydaganat, mely az ő esetében az agytörzsön helyezkedett el. Az édesanya elmondta: " Ez egy érzelmi hullámvasút, minden érzelem milliószor erősebb mint amit el tud valaki képzelni. Alig várom hogy ennek a rémálomnak vége szakadjon és csak rossz emlék legyen az egész.
Cecília 6 évesen leukémiával harcol!

Kislányom Cilike betegségének tünetei 2018 augusztusban jelentkeztek amely sajnos igen erős végtagi fájdalmakkal jártak.
Níla újra küzd a leukémiával!

Kislányomat először daganattal kezelték, majd leukémiás lett, és most tudtuk meg a rossz hírt, hogy a leukémia újra kiújult! Újra meg kell küzdenie a szörnyű kórral!
Csenge küzdelme a daganattal!

2017. Novemberben kezdődött kislányom betegsége. Fájlalni kezdte a torkát, először háziorvosnál voltam vele, majd Nyírbátorba gyermekorvosnál, aki Nyíregyházára utalta, ahol maradtunk is kivizsgálásra.

Támogassa a gyerekeket

Az alapítványi támogatások legnagyobb forrása a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásai, valamint az adományok és pályázatok.
Mindezeknek köszönhetően az ország minden Gyermek-onkológiai Centrumában kezelt leukémiás és daganatos gyermek részére tudunk segítséget nyújtani.

Banki átutalás

Bankszámlaszám:
Közlemény: Általános támogatás

ADÓ 1%

Több, mint 1800 családhoz közvetítettünk támogatást!

Adó 1% felajánlása

Azonnali segítség

Szeretne most azonnal segíteni? A leggyorsabb módja a segítségnek az online bankkártyás adományozás.

Támogatás Online