Ügyfélkapun keresztül könnyebb az adóbevallás

2017. Április 20. Csütörtök

Adóbevallását ellenőrizheti, amennyiben van ügyfélkapuja. Mutatjuk mit kell tennie!

Kérjük 2017-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását! Adószámunk: 18557071-1-09

Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor a: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát.
A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat.

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3
. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig telefonon vagy elektronikus úton kérhette, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.
Amennyiben nem kérte március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

4. Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt, adóazonosító jelével ellátott, aláírt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Amennyiben ön ügyfélkapu regisztrációval rendelkezik, úgy március 15.-e óta elektronikusan is megtekintheti a NAV által elkészített adóbevallás tervezetét. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat.

Ha nincs ügyfélkapu regisztrációja a következő lehetőségek közül választhat:

Kitöltési útmutató képekben: IDE KATTINTVA
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!

Az alapítvány tevékenysége:

Családokhoz érkeztek az adományok! Teljes hír olvasása:
IDE KATTINTVA

Gyermeknapi meglepetés és ajándékozás a beteg gyermekek részére:

Családtámogatás

Egy ilyen típusú betegség hosszú hónapokig, évekig tartó kórházi kezelést igényel és jó esetben is öt év tünetmentesség után mondják ki az orvosok, hogy meggyógyult. Ez az időszak mind fizikailag, lelkileg és anyagilag is nagy terhet ró az érintett családokra, mindezt átvészelni külső segítségnyújtás nélkül szinte lehetetlen. Hogyan segítünk?

Kirándulások, ünnepségek

A leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családok részére kirándulásokat, táborokat szervezünk, ahol az érintett családok megismerhetik egymást, kicserélhetik tapasztalataikat és megoszthatják gondjaikat. Az éppen aktuális ünnepségeket is megtartjuk (Farsang, Húsvét, Gyermeknap, Mikulás, Karácsony) ajándékozással egybekötve.

Az ilyen események jó alkalmat adnak arra is, hogy találkozhatnak a szakemberekkel. Ebben a környezetben könnyebben megnyílnak és az orvosokkal is kötetlenebbül tudnak beszélgetni, tanácsot kérni.

Terápiás jellegű kézműves foglalkozás

Rendszeresen tartunk a kis betegeknek és szüleiknek terápiás jellegű kézműves foglalkozásokat, amelyeken segítőink is részt vesznek. Ilyenkor egy kicsit megfeledkezhetnek a mindennapok küzdelmeiről és átélhetik az alkotás örömét.

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!