Sterilcsomag rendelés

2019. Szeptember 20. Péntek

Adományvonalunkból befolyt összegekből a mai napon újabb steril csomagokat rendeltünk meg! Köszönjük SMS és telefon hívásokat, melyek fontosak és jó célt szolgálnak!

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány az csontvelő-transzplantáción átesett leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére STERILCSOMAGOT biztosít, amelyet az ország két gyermek transzplantációs osztályára juttat el, Budapestre és Miskolcra, hogy a szülők megkapják és az otthoni sterilkörülményeket tudják a gyermekeik részére biztosítani!

Minden csontvelő-transzplantáción átesett gyermek részére a családoknak biztosítaniuk kell az otthonukban is a legsterilebb környezetett, hogy a beteg gyermek gyógyulása minél biztosabb lehessen. Ehhez a sterilcsomag, amelyet biztosítunk, nagyba hozzájárul, de ezen kívül, még a fürdőszoba és WC rendszeres sterilitása is fontos, amelyet pl. domestos használatával tudnak elérni.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Évente 40-50 sterilcsomag kerül átadására, amely az alapítványt támogatóknak köszönhetően készülhet el és juthat el a leukémiás és daganatos beteg gyermekekhez, akik részére a csontvelő-transzplantáció ad esélyt a gyógyulásra! Minden segítség jól jön ebben a nehéz helyzetben a családoknak, hiszen a hetekig, hónapokig tartó kórházi kezelés után, amikor otthoni környezetben lábadozhat a gyermek az lelkileg is jót tesz nekik!

Akinek van lehetősége juttassa el adományát, hogy tudjunk segíteni a most beteg gyermekeket, és családjaikat!

Megjegyzés rovatba ne felejtse el beírni: Adomány a gyógyuláshoz

Külföldi utalás esetén:

Swift kód:
GIBA HU HB

Köszönjük nagylelkű segítségüket!

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

Szólj hozzá, mondd el véleményed!