Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2017. November 22. Szerda

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.

Az adományokat postai címünkre várjuk, 2017. december 15-ig:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
4032 Debrecen Cívis u. 5. sz. 3/28.

Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA

Biztos, hogy nagy örömöt fognak okozni számukra az egyedileg összeállított „cipősdoboznyi szeretet” és csokoládé meglepetések, amelyet ez úton is szeretnénk megköszönni mindenkinek! A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közvetítésével országosan a következő hematológiai centrumokba fognak eljutni az ajándékok: Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Szombathely, Budapest Szent László és Heim Pál Gyermekkórházba.

Ha kérdése lenne, kérjük írjon nekünk emailt: remeny1999@gmail.com
Köszönjük segítségüket, és kívánunk szép ünnepeket Önöknek is sok szeretettel!

Köszönjük, a meglepetéssel teli cipősdobozokat és a csokoládékat:

F. József és Családja, Békéssámson
V. Dóra, Sáránd
N. Tímea, Debrecen
NP Hungária Kft. dolgozói, Kunszentmárton
Bocskai István Tagiskola 1-2. osztály, Nagykereki
K. K. Dorottya Balassagyarmat és Gy. Éva, Csíkszereda
Maradj Fitt Egyesület, Dombrád
L. Enikő, Budapest
M. Éva, Nagytálya
V. Zoltánné, Budapest
Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói
Vámos-Oláh Mezőgazdasági és Iparcikk Üzletház,
Kállósemjén

Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:

További képek

V. Dóra, Sáránd
M. Éva, Nagytálya
F. József és Családja, Békéssámson
Maradj Fitt Egyesület, Dombrád
N. Tímea, Debrecen
Vámos-Oláh Mezőgazdasági és Iparcikk Üzletház, Kállósemjén
K. K. Dorottya, Balassagyarmat és Gy. Éva, Csíkszereda
V. Zoltánné, Budapest
Bocskai István Tagiskola 1-2. osztály, Nagykereki
L. Enikő, Budapest
Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói
NP Hungária Kft. dolgozói, Kunszentmárton

Szólj hozzá, mondd el véleményed!