Kristóf 3 évesen agydaganattal küzd, betegsége kiújult!

Kristóf 764

Kisfiam betegsége kiújult és áttétek is vannak a gerincvelőben, amik szét vannak szóródva!

Előzmények: 2018.11.12-én a gyermekem elesett, utána dél körül elaludt, de mikor felkelt délután félre ment, furcsa volt a járása. Nyíregyházi kórházba vittük, ahol a vizsgálatok után koponyazúzódást állapítottak meg és haza engedték.

Másnap hajnalban sírva ébredt, lábát fájlalta és panaszkodott, ezért sürgősen visszavittük a kórházba. MR vizsgálatot kértek, amely kimutatta, hogy gyermekemnek rosszindulatú daganata van!Sürgősen Debrecenbe szállították át, ahol közölték, hogy már másnap megműtik! A műtét során nem tudták az egészet eltávolítani, mert a kisagyhoz kötődött a daganat. 1 hét múlva még egy műtét következett, söntöt kellett berakni, hogy az agyvizet elvezesse. Eddig 6 műtétje volt! Haematológiai osztályra kerültünk, ahol megkezdték kisfiam kemoterápiás kezelését. Eddig 13 kemoterápiás kezelést kapott, sokszor van gond a vérképpel, ezért vérkészítményeket kap a kezelések után.

2019.10.10.: Sajnos Kristóf betegsége kiújult és áttétek is vannak a gerincvelőben, amik szét vannak szóródva! Nem tud gyermekem ülni, járni sem! Jelenleg kivizsgálások kezdődtek, valószínűleg sugárkezelést fog kapni nemsokára!

Kezelésekre kölcsön autóval tudjuk behordani Debrecenbe, ami nagyon messze van tőlünk. Amíg én a klinikán vagyok gyermekemmel kezeléseken, az édesapja nem tud dolgozni, mert otthon 2 kiskorú gyerek van még, akiket nem tudunk kire hagyni.

Életünk teljesen megváltozott, amúgy is nehezen éltünk, de kiadásaink így megnövekedtek, mivel az édesapja sem tud dolgozni, így a család jövedelme is nagyon kevés, segítségre van szükségünk.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. A sok utazással és kórházban tartózkodással kiadásaink többszörösére nőttek, ezért szeretném kérni az Önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm! (Édesanyja levele, 2019.10.10.)

KRISTÓFOT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL,
amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Kristóf 764

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2019. November 14. Csütörtök

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA