Sanyika tovább küzd a daganattal!

Sándor 761

Sanyika betegsége erős hasfájással kezdődött, nagyon megrémültünk, azonnal rohantunk vele az orvoshoz, aki kórházba küldött bennünket. Többféle vizsgálatot elvégeztek, és a hasi ultrahang kimutatta, hogy nagy a baj.

Elkezdődött a kisfiunk teljes körű kivizsgálása, melynek során kiderült, hogy a betegsége IV. stádiumú neuroblastoma. Az elsődleges daganat a bal mellékveséből indul ki, beszövi az ereket. Volt csontvelő vizsgálata, ami csontvelői érintettséget, és MBIG scintigráfiás vizsgálata is, amely áttéteket mutatott ki. Folyamatosan kapta a kemoterápiás kezeléseket, hogy csökkenjen a daganat mérete.

Sanyika nagyon hosszú műtéten esett át januárban, a daganattal együtt eltávolították a veséjét és a mellékveséjét is!

Kisfiamnak február 27-én csontvelő-transzplantációja történt Miskolcon. 1 hónapig volt steril boxban és utána steril szobára volt szüksége, amire az összes pénzünk ráment.

Májusban 14 alkalommal sugárkezelést kapott. Amit most 5 hónapos gyógyszeres kezelés követ, jelenleg is kórházban vagyunk, nehéz időszakon vagyunk túl, de nagyon messze a vége még! Járni már alig tud, az áttét ott van a csontjába, amire morfiumot fog kapni!

Én, az édesanyja folyamatosan vele vagyok a kórházban, a férjem dolgozik, majd munka után a másik két gyermekünkkel van otthon, akik kilenc és kétévesek. Édesanyám is besegít, másként nem tudnánk megoldani, mert a férjem keresetére nagy szükségünk van.

Steril szoba kialakítása, folyamatos kórházba járás és bent tartózkodással tartalékaink elfogytak és még mindig 5 hónap gyógyszeres kezelés vár ránk. Köszönjük, ha hozzájárulnak kisfiunk megfelelő ellátásához, és gyógyulásához! (Édesanyja Levele, 2019.06.17.)

SÁNDORT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Közlemény: Sándor 761

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2019. Augusztus 15. Csütörtök

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 500 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.