Lázár daganattal küzd!

Lázár 647

Gyermekemnek 2015.11.29.-én életmentő műtétet hajtottak végre Debrecenben. Sajnos nem tudták maradéktalanul eltávolítania daganatot, mivel a kisagy és a nyakcsigolya közé van ékelődve. A szövettan rosszindulatú daganatot állapított meg.

Budapesten a Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán megkezdték a kezeléseket, közben kiderült az is, hogy a gerincén is daganat van.

Kapott 30 alkalommal sugárkezelést és folyamatosan kapta a kemoterápiát. Majd csontvelő-transzplantációra volt szükség. A sugárkezelés roncsolta a pajzsmirigyet, ezért alul működés alakult ki.

Hiába ragasztottuk a szemét szemtapasszal, nem állt központba a szemgolyó. A kisfiam szemüveget kapott, látása miatt. MR felvételen sok ciszta jelent meg a heg körül, az orvosok azt mondták remélhetőleg fel fog szívódni.

2019 Márciusában tüdőgyulladása volt, ami miatt kórházban voltunk több napig. Nullás immunrendszere miatt, állandóan beteg. Középfültő gyulladása kétszer volt egymás után, amiből nehezen gyógyult ki és még a mai napig fájlaltatja a füleit.

A szemei nem javulnak, a jobb szeme még mindig kancsal, ezért lézeres szemműtétre lesz szükség, amit az iskola miatt elhalasztottak 2020 nyarára. Mozgása sajnos nem stabil, sokszor esik el. Szeptemberben eltört a lábfeje, emiatt járása még rosszabb. Iskolába mi visszük, hozzuk autóval, mert gyalogolni is nehézkes neki! Hamar elfárad, sajnos fáradékony.

Szeretném kérni, hogy támogassák kisfiam gyógyulását, mivel nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. Nagyon kérem, hogy segítsenek nekünk és minden segítségért nagyon hálásak vagyunk. (Lázár édesapjának levele, 2019.11.30.)

LÁZÁRT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL,

amely 500.-Ft, csak 1-2 csoki ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Lázár 647

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék 2019 december

2019. December 14. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA