Csenge ITP betegségben szenved

Csenge 762

Csenge 2017-ben megbetegedett és állapota azóta se javul. ITP betegsége van, mert nem jó a lép működése.

2 éve folyamatosan a kórházakat járjuk, először Szolnokon voltunk, majd Budapesten és jelenleg Debrecenben kezelik a gyermekemet. Hetente, két hetente mikor, hogy kell menni ellenőrzésekre, és ha nem jó az eredmény bent is kell maradnunk a kórházban kezelésre. 120 kilométer a távolság és mivel nincsen kocsink, ezért nagyon megterhelő és nagyon nehéz így megoldani az utazást vonattal.

Van 10 kiskorú gyermekem és azért kérem a segítséget, mert anyagi helyzetünk nem áll jól, pénzügyileg is és máshogy is, mivel kevés a jövedelmünk. Szükségünk lenne bútorokra, a fürdőszobát még most sem tudtuk megcsinálni, mert Gyermekemmel majd mindig kórházban vagyunk és ami kis pénzünk van ilyenkor az el is meggyen, nem is szólva arról, hogy otthon a többi gyermekemről is gondoskodni kell.

Szeretném kérni szíves segítségüket, kérem, támogassák Csenge gyógyulását! Előre is köszönöm szépen! És az isten duplán fizesse vissza önzetlen segítségüket. (Édesanyja levele, 2019.11.24.)

CSENGÉT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Segíthet egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, így 500.-Ft, amellyel támogatja az alapítvány mindennapi munkáját!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Csenge 762

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék 2019 december

2019. December 14. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA