Csengének segítettünk – segítségre várnak

Csenge 762

Törökszentmiklóson jártunk, ahol meglátogattuk a nyolc éves Csengét, aki vérképzőszervi (ITP) betegséggel küzd. Szerény körülmények között él szüleivel és kilenc testvérével.

Vonattal hordja anyukája Debrecenbe kezelésre és ellenőrzésekre van, amikor bent is kell maradniuk a kórházban a kislány állapotától függően. Nem csak lelkileg, de anyagilag is nagyon megterhelő a beteg kicsi mellett, egy ilyen nagycsaládot is fent tartani. Sokszor még az is fejtörést okoz, hogy mit és miből is főzzenek. Nagy szükség lenne egy fürdőszobára, amihez már hozzá fogtak de, hogy mikor tudják befejezni, még távolinak tűnik.

Amiben segítséget kérnek, amivel segíthetnek: Járólap (30x30) 20m2, Fali csempe 25m2, OSB lap 10mm-es 20m2, Csemperagasztó 3q, Rigli fa (7x7) 20 méter.

Aki, tud segíteni és eljuttatni Törökszentmiklósra, az vegye fel a kapcsolatot az alapítvánnyal a remeny1999@gmail.com e-mail címen, vagy adománnyal is segíthetnek a KÖZLEMÉNYBE: CSENGE 762 beírva a család a beérkezett teljes összeget megkapja!

Amiben tudunk, anyagilag is támogatjuk a családot az 1% felajánlásoknak köszönhetően segítséget nyújtunk. Kaptak már az alapítvány közvetítésével mosógépet, centrifugát, elektromos vízmelegítőt. Most egy egész csomagtartónyi adományt tudtunk eljuttatni, amiben sok minden volt megtalálható.

Tartós élelmiszerek, édességek, ruhaneműk, tisztítószerek, játékok, ami nagy-nagy örömet okozott. Egy ilyen helyzetben minden segítő szándék és támogatás hatalmas segítség! Látszik a családon, hogy lehetőségeikhez képest mindent megtesznek Csenge gyógyulásáért, viszont anyuka elmondása szerint a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványtól kapják a legtöbb segítséget.

Kérjük, aki bármilyen adományt fel tudna ajánlani és eljuttatni részükre jelentkezzen és megadjuk a család elérhetőségét! Minden segítségért hálásak! Közeledik a szeretet ünnepe és lelkileg is jót tesz, ha csak egy kis mértékben is gondolunk és teszünk a rászorulókért. Hiszen igaz a közmondás, hogy jobb adni, mint kapni.

Közlemény: Csenge 762

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék 2019 december

2019. December 14. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA