Áron súlyos beteg lett, a család segítségre szorul

Adomány

Leukémiában szenved az előző szezonban a DLA U14-es csapatát erősítő kisfiú. Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

A TELJES CIKK ITT TALÁLHATÓ

A DVSC-vel évek szoros kapcsolatot ápoló, a csapat által rendszeresen támogatott Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványon keresztül lehet segíteni Áron családjának.

A család nevében is nagyon köszönünk minden segítséget!

Közlemény: Adomány

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Április 22. Hétfő

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!