Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Níla daganatos volt, most a leukémiával harcol!

Níla 561

Nílánál 2013-ban diagnosztizáltak 3. stádiumú Wilms tumort. Hosszú és fájdalmas kezelések vártak rá, kemoterápia, 8 órás komplikált műtét a terjeszkedő tumor miatt, majd párhuzamosan kapott besugárzást is a kemoterápia mellé.

 

3 évvel a kezelések befejezése után, erős fájdalmat érzett a bal csípőjében, s 2 napra le is bénult. Elsőre izomgyulladásra mondott betegségből egy véletlen vérvétel során kiderült, hogy Leukémiás lett Níla.

Níla kezelése folyamatosan tart, 5 éve megkeseríti életét a betegség! 2017. novembere óta a második rákkal küzd, jelenleg Akut Lymfoblastos Leukémiában szenved, azon belül is Philadelphia Positive.

Az első betegsége is nagyon nehéz volt, mert rengeteg kemóra, műtétre, s besugárzásra is szükség volt, most pedig egyetlen esélye a csontvelő transzplantáció volt, ami kezdetben sajnos nem volt elérhető, mert sokáig nem reagált kislányom a kezelésekre, azonban tavaly nyáron sikeresen megkapta az új idegen donoros csontvelőt gyermekem.

A kemoterápiát altatásban közvetlenül a gerincvelőbe befecskendezve kapja, s ezzel egyidejűleg egy másik tűvel pedig csontvelő mintát vesznek tőle, amivel folyamatosan figyelik a rákos sejtek arányát testében.

Nagyon sovány volt Níla, a zsírokat szervezete nem tudta felbontani, s felhasználni, ami miatt sztómazsák kivezetése vetődött fel, de szerencsére az utolsó pillanatban a rengeteg plusz kapszulák, a fehérje és táplálékkiegészítők hatni kezdtek, így erre nem került sor.

Testtömeg indexe a normál tartományt épphogy súrolja. Az agyi érintettség miatt a besugárzás vetődött fel, de jelenleg szeme pupillája reagál, így nem tervezik az agyi besugárzást, ami egy újabb, kockázatos, hatalmas feladat lenne Níla számára.

A rengeteg kemó miatt sajnos továbbra is kontroll alatt tartják szívét, és gyógyszert kell szednie a megfelelő vérnyomás és szívpumpálás elérése érdekében, mert a szívkárosodás elkerülhetetlen volt, s be is következett.

Fogai sajnos nagyon elromlottak, tervbe van véve, hogy altatás közben 9-10 fogát kell kihúzni, amelyek után az inakat összevarrnák.
Erre azért van szükség, hogy a gyulladásos értékeket csökkentsék, avagy megszüntessék, melyek a későbbiekben nagy problémákat okozhatnának legyengült immunrendszerében.


Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindennemű támogatást elfogadunk Níla részére, mivel sajnos nehéz anyagi helyzetben élünk, s már a mindennapi utazási költségeket is egyre nehezebben bírjuk. 6 éve küzdünk, harcolunk a betegségekkel, kérem segítsenek!
Nagyon szépen köszönjük a támogatásukat! (Édesapja levele, 2019.04.18.)

NÍLÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Níla 561
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2019-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2019. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?


1.Ha magánszemély, ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, akkor 2019. május 20-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak és rendelkezhet adója 1+1%-áról.Adószámunk:18557071-1-09

2. Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti adó 1% rendelkező nyilatkozatát már most! Már elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Május 20-ig tud így segíteni a beteg gyermekeken!

Adóbevallása 2019. március 14-töl elérhető ügyfélkapun keresztül! Már elérhető IDE KATTINTVA!

3. Ha Önnek még nincs Ügyfélkapu regisztrációja, az adóbevallási tervezet postázását 2019. március 18-ig kérhette. 2019. március 18. után az igényét már csak személyesen a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatja be.
Az igénylés alapján adóbevallási tervezetét 2019. április 30-áig kapta meg postán.

Ha ön megkapta postán az adóbevallási tervezetét, ne felejtse el átnézni, hogy az adatok helyesek-e. Ha nem kíván módosítani rajta, úgy további teendője az adóbevallással nincs. Viszont ne feledje adója 1+1%-áról is rendelkezhet, ezzel támogathatja az ön által kiválasztott civil szervezetet és egyházat. Adószámunk: 18557071-1-09

A levélben megtalálja az EGYSZA lapot, amelyet kitöltve küldjön vissza díjmentesen, a mellékelt válaszborítékban május 20.-ig. Az 18SZJA-EGYSZA lap kitöltéséhez talál mintát IDE KATTINTVA.
A lezárt borítékot írja alá a leragasztásnál keresztezve, valamint írja rá adóazonosító jelét is. Boríték elkészítéséhez talál mintát IDE KATTINTVA

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 
adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2019. május 20-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Május 18. Szombat

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

Teljes cikk olvasása

Május 20: Adó 1% felajánlása

Facebook