Sanyika küzdelme a daganattal!

Sándor 761

Sanyika betegsége erős hasfájással kezdődött, nagyon megrémültünk, azonnal rohantunk vele az orvoshoz, aki kórházba küldött bennünket. Többféle vizsgálatot elvégeztek, és a hasi ultrahang kimutatta, hogy nagy a baj.

Elkezdődött a kisfiunk teljes körű vizsgálata, melynek során kiderült, hogy a betegsége IV. stádiumú neuroblastoma. Az elsődleges daganat a bal mellékveséből indul ki, beszövi az ereket, így eddig nem volt operálható. Volt csontvelő vizsgálata, ami csontvelői érintettséget, és MBIG scintigráfiás vizsgálata is, amely áttéteket mutatott ki. Folyamatosan kapja a kemoterápiás kezeléseket, az a cél, hogy csökkenjen a daganat mérete, hogy hozzáférhető legyen.

Én, az édesanyja folyamatosan vele vagyok a kórházban, a férjem dolgozik, majd munka után a másik két gyermekünkkel van otthon, akik kilenc és kétévesek. Édesanyám is besegít, másként nem tudnánk megoldani, mert a férjem keresetére nagy szükségünk van.

2019.02.07.: Sanyika nagyon hosszú műtéten esett át januárban, a daganattal együtt eltávolították a veséjét és a mellékveséjét is! Jelenleg lábadozik, de február 20-án újra kórház, csontvelő-transzplantációra van szükség, legalább 1 hónapig lesz steril boxban és haza is csak úgy mehet, ha a család kitudja alakítani a steril szobát számára.

2019.03.12. Kisfiam február 20-án befeküdt a kórházba és az előkészületek után február 27-én megtörtént a csontvelő-transzplantációja. Jelenleg is Miskolcon vagyunk a steril boxban, vérkészítményeket kapunk, hogy a vérképe rendeződjön. Még legalább 3 hétig itt leszünk, de ha minden rendben lesz is, csak úgy mehetünk haza, ha lesz steril szoba kialakítva!

Kisfiunknak otthoni steril szobára van szüksége, csak ebben az esetben engedik haza. Ennek szakszerű kialakításához is köszönettel fogadnánk anyagi segítséget. Köszönjük, ha hozzájárulnak kisfiunk megfelelő ellátásához, és gyógyulásához! (Édesanyja Levele, 2019.03.12.)

SÁNDORT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Közlemény: Sándor 761

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2019. Június 15. Szombat

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 500 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.