Gergő agydaganattal küzd!

Gergő 649

A betegség tünetei hasfájással, reggelenkénti hányással, fura járással kezdődtek. A háziorvos beutalta a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájára gyermekemet.

A sürgősségiről hamarosan a neurológiai osztályra került, hogy kivizsgálják. MR vizsgálat után közölte a doktornő, hogy agydaganata van Gergőnek, azonnal meg kellett műteni. A szövettan kimutatta, hogy rosszindulatú a daganat.

Kemoterápiát kapott, majd kiderült, hogy áttétek is vannak végig a gerincoszlopán. Sugárterápia, majd ismét műtét következett. A kemoterápia folytatódott, majd őssejt beültetésre volt szükség, ami a Szent László kórházban volt.

2019.03.25.: Mr eredménye továbbra is stagnál. Folyamatosan neurológus és endokrinológus vizsgálja az agyalapi mirigyeket és a pajzsmirigyet, mivel a keze és a vádlija kis erőltetéstől görcsbe vannak. Az immunrendszere se működik úgy, ahogy kellene, nagyon sokat beteg miatta.

Szemészeti kontroll eredménye az, hogy nagyon gyors ütembe romlik a szeme, ezért új szemüvegre van szüksége. Szinte kéthavonta hordjuk szemészetre. Súlya is nagyobb mértékben ingadozik. Továbbra is kapja a védőoltásokat, ismét pszichológus segítségére szorul.

Továbbra is 3 havonta ellenőrzésre járunk a stagnálás miatt. Előjegyzésbe vették a sönt cserét a hasfájás miatt. Mivel nekünk autónk nincs, ezért nagyon nagy nehézséggel tudjuk megoldani a kontrollokra bejárást. Táplálékkiegészítőt és vitaminokat szed Gergő, hogy immunrendszerre erősödjön, ami további kiadások, szűkös anyagi helyzetünkben.

A családi pótlékból, gyesből és gyerektartásból neveljük a három gyermekünket. Gergő mellett még van két lányom . A második lányom is tartósan beteg,akivel sűrűn kórházi ellenőrzésre kell járnunk, mivel vesebeteg és epilepsziás.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. A védőoltások több tízezer forintba kerülnek fiamnak, ami számunkra hatalmas kiadás! (Édesanyja levele, 2019.03.25.)

GERGŐT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

FIGYELEM!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!

KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Gergő 649

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Május 18. Szombat

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!