Gergő még 1 éves sincs, de már májdaganattal küzd!

Gergő 787

Fél éves volt a kisfiam 2019 szeptemberében, mikor egy véletlen baleset következtében kórházba került. Megfigyelésre bent tartották, ahol egy rutin vizsgálat során elváltozást láttak a máján.

Néhány héttel később tudtuk meg a lesújtó hírt: Gergő fiunk rosszindulatú májdaganattal, úgynevezett hepatoblastomával küzd! 2019 novemberében kezdődött kemoterápiás kezelés sorozata, amely várhatóan több hónapig fog tartani, majd ezt követően kerülhet sor a daganat eltávolító műtétre.

Idén tavasszal költöztünk be a Családok Átmeneti Otthonába. Itt végre együtt élhetett az egész család, mert apa is haza tudott így jönni hozzánk az ország másik felében lévő munkás-szállásról, ahová a magas jövedelem miatt költözött.

Itt Nagykanizsán is hamar talált állást, majd nyár végén mindkét fiunkat bölcsődébe írattuk, én is munkába álltam, hogy mielőbb saját otthont teremtsünk magunknak, ahol biztonságban együtt nevelhetjük gyermekeinket.

Gergő jelenleg 8 hónapos, Máté fiunk két és fél éves. Gyermekem betegsége újraírta a minden napokat, új kihívások elé állít minket. A Családok Átmeneti Otthonába a kezelések után nem hozhatom vissza a fiamat a kórházból, mivel közösséggel nem érintkezhet a fertőzés veszély miatt, abban a legyengült állapotban, steril szobára lesz szüksége.

Nagyon nehéz ez a helyzet számunkra, kiadásaink is jelentősen megnőttek, illetve jövedelmünk is csökkent, mivel így én egyenlőre nem tudok dolgozni. Kérem, hogy lehetőségéhez mérten támogassa kicsi fiam gyógyulását! Hálásan köszönünk bármilyen segítséget! (Édesanyja levele, 2019.11.14.)

GERGŐT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Gergő 787

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék 2019 december

2019. December 14. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA