Adrián daganattal küzd, édesanyja egyedül neveli!

Adrián 782

Fiammal gyakran jártunk kórházban fülgyulladás és lyukas dobhártyák miatt. Az egyik kivizsgáláskor kértem az orvost hallgassa meg a légzését, mert furcsának hallottam.

Az orvos Nagykanizsáról azonnal Pécsre irányított minket kivizsgálásra, ahol 2019 júniusában diagnosztizálták nála a betegségét. Rosszindulatú daganatot találtak nála több helyen: mellkasában a lépében és a hátában. Kemoterápiás kezelések sorozata kezdődött, amely hosszú hónapokig fog tartani

Egyedül nevelem két kisfiamat. Adrián most ment volna első osztályba, Sanyika meg másodikos lesz. Én az anya szállóra költöztem, hogy Adriánnal lehessek. Testvérére rokonok vigyáznak nagyon nehéz így külön lennünk. Szociális segély mellett napszámba jártam, de most hogy a gyermekem beteg nem tudok, ezért nagyon kevés a jövedelmünk, nehezen éltünk a betegség előtt is, most meg segítségre szorulunk sajnos!

Bármilyen segítséget elfogadunk (anyagi támogatást, tartós élelmiszert, tisztító szereket, tanszereket stb.) mert nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. Gyermekeimet egyedül nevelem, nagyon kevés jövedelemből! Kérem, támogassák gyermekem gyógyulását, előre is köszönöm. (Édesanyja levele, 2019.08.07.)

ADRIÁNT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Adrián 782

Sterilcsomag rendelés

2019. Szeptember 20. Péntek

Adományvonalunkból befolyt összegekből a mai napon újabb steril csomagokat rendeltünk meg! Köszönjük SMS és telefon hívásokat, melyek fontosak és jó célt szolgálnak!