Balázs leukémiás, steril szobára van szüksége!

Balázs 778

2019 májusában gyermekem keze, lába, bordái fájni kezdtek. Elsőnek ízületi problémákra gyanakodtak, de később kiderült nagy a baj!

Labor vizsgálatok eredményi kimutatták, hogy leukémiával állunk szemben! 4 hónapja kórházban fekszik, kemoterápiát kap Pécsen. Későbbi gerinc vizsgálatokból kiderült, hogy ezen belül ritka magas kockázatú genetikai betegsége van. Ami sajnos őssejt beültetéssel jár, amit Budapesten a Szent László kórházban végeznek el októberben, ami után steril szobára lesz szüksége a gyógyulásához.

Egy kis parasztházban lakunk, amit elkezdtünk felújítani, de sajnos félbe maradt, mert Balázs betegsége anyagilag nagyon megterhelő. Gyermekem után nem kapok családi pótlékot, mert megszűnt a tanulói jogviszonya. Sajnos senkitől semmilyen anyagi támogatást nem kapunk, pedig még hosszú út áll előttünk. Be kellene fejeznünk Balázs steril szobáját, fürdőszobáját, a falak penészmentesítését, ezért segítségért fordulok önökhöz.

Közel 200 km-es távolság miatt csak hetente egyszer tudom meglátogatni, mert ennek költsége 10 ezer forint pedig nagy szüksége lenne Balázsnak az anyai gondoskodásra, szeretetre. Hamarosan Budapestre kerülünk, ahol szeretnék ott lenni a fiammal, ami szintén nem kevés anyagi teher lesz. Kérem segítségüket gyermekem gyógyulásához. Minden segítséget hálás szívvel fogadunk. (Édesanyja levele, 2019. 10. 03.)

BALÁZST ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Segíthet egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, így 500.-Ft, amellyel támogatja az alapítvány mindennapi munkáját!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Balázs 778

Karácsonyra fajátékok sokasága érkezett

2019. Október 15. Kedd

A Grampet Debreceni Vagongyár Kft. részéről csodálatos felajánlás érkezett a leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére!