Nóri Leukémiával harcol!

Nóra 777

Nóri kislányunkat 2019. április végén vittük el a gyermekorvosunkhoz, mert orrfolyása volt és apró tűhegynyi pöttyök jelentek meg mindkét szeme körül illetve szemei alatt sötétlila folt volt.

Az orvos elküldött minket vérvételre, ahol kiderül, hogy a fehérvérsejtek száma az egekben van. Azonnal indulnunk kellett pécsi Gyermekklinikára, mire odaértünk tovább emelkedett a fehérvérsejt száma, duplájára.

Április 30-án csontvelő biopsziát csináltak, amiből kiderült, hogy Akut Lymphoblastomás Leukémiája van, amit közepes rizikó csoportban soroltak be. Egy világ omlott össze bennünk, de tudtuk, hogy mindvégig erősnek kell, lenünk bármi is történik.

Ezután gyógyszerek tömkelege következett. Két hét alatt kétszer kellett vért kapnia, majd elkezdődtek a kemoterápiás kezelések is. A csontvelő biopszia eredményei jók voltak, ugyanakkor egy sokkoló hírrel is szembe kellett néznünk. Nórikának egy olyan ritka génmutációja van, amit csak a legmagasabb rizikócsoportban lehet kezelni, így kaphatjuk a legnagyobb esélyt a teljes gyógyulásra.

Június 8-án elkezdtük a második kemoterápiás blokkot, de közben több fertőzés is érte.

Sajnos a kislányunk betegsége miatt nem tudok újra munkába állni. A családi pótlékon és a GYES-en kívül csak a férjem keresetére számíthatunk. Családi házunkat két és fél éve vásároltuk, amire hitelt kell fizetnünk. Folyamatosan felújítottuk, így tartalékolni sem tudtunk.

Édesapja látogatása Nórika számára nagy megnyugvást jelent, így amikor munkaideje engedi igyekszik minél több időt bent tölteni vele.

A sok utazással (Pécs 150 km-re van tőlünk) és a kórházban tartózkodással kiadásaink jelentősen megnőttek, ezért szeretném kérni az önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm. (Édesanyja levele, 2019.07.11.)

NÓRÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Közlemény: Nóra 777

Sterilcsomag rendelés

2019. Szeptember 20. Péntek

Adományvonalunkból befolyt összegekből a mai napon újabb steril csomagokat rendeltünk meg! Köszönjük SMS és telefon hívásokat, melyek fontosak és jó célt szolgálnak!