Sanyika 4 évesen daganattal küzd!

Sándor 761

Sanyika betegsége erős hasfájással kezdődött, nagyon megrémültünk, azonnal rohantunk vele az orvoshoz, aki kórházba küldött bennünket. Ott többféle vizsgálatot elvégeztek, és a hasi ultrahang kimutatta, hogy nagy a baj, így mentő vitt bennünket tovább a gyermekonkológiára.

2018.07.27-én elkezdődött a kisfiunk teljes körű vizsgálata, melynek során kiderült, hogy a betegsége IV. stádiumú neuroblastoma. Az elsődleges daganat a bal mellékveséből indul ki, beszövi az ereket, így eddig nem volt operálható. Volt csontvelő vizsgálata, ami csontvelői érintettséget, és MBIG scintigráfiás vizsgálata is, amely áttéteket mutatott ki. Folyamatosan kapja a kemoterápiás kezeléseket, az a cél, hogy csökkenjen a daganat mérete, hogy hozzáférhető legyen. Január közepére tervezik a daganateltávolító műtétet. Sanyika kapott vérkészítményeket is, a betegség és a kezelések megviselik a szervezetét.

Én, az édesanyja folyamatosan vele vagyok a kórházban, a férjem dolgozik, majd munka után a másik két gyermekünkkel van otthon, akik kilenc és kétévesek. Édesanyám is besegít, másként nem tudnánk megoldani, mert a férjem keresetére nagy szükségünk van. Családi házunk két szoba-nappalis, gázfűtéses. Jelenleg van gáztartozásunk, mert az utóbbi hónapok anyagilag is megterhelőek voltak számunkra, azon kívül, hogy lelkileg is megviseltek vagyunk.

A januári műtét után kisfiunknak otthoni steril szobára lesz szüksége, csak ebben az esetben engedik haza. Ennek szakszerű kialakításához is köszönettel fogadnánk anyagi segítséget. Köszönjük, ha hozzájárulnak kisfiunk megfelelő ellátásához, és gyógyulásához! (Édesanyja Levele, 2019.01.04)

SÁNDORT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Sándor 761

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 20-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallás 2019: itt vannak a legfontosabb tudnivalók!

2019. Január 21. Hétfő

Összefoglaltuk az adóbevallási határidőket és a legfontosabb tudnivalókat, így minden információt itt egy helyen megtudhat!