Tamara 5 évesen leukémiával küzd, édesanyja egyedül neveli

Tamara 751

5 éves kislányom acut lymphoid leukémiában szenved. A betegséggel legelőszőr 2008 májusában találkoztunk. Az akkor 16 éves Fiamnál diagnosztizálták. 7 hónap aktív klinikai kezelés ellenére, 2008.december 26-án elment.

Hosszú gyászévek után, orvosaim biztatására, támogatására sikeres lombik programban vettem részt, melynek során egészséges Kislánynak adtam életet. Tamara 40-dik héten, 10/10 Apgar értékkel, altatásos császármetszéssel született. Szépen fejlődött, okos, érdeklődő gyermek volt, Helen Doron nyelviskolába járt, mikor egy hétvégére Szegedre utaztunk, nagyon szerette a várost, ekkor figyeltem fel a hirtelen ok nélkül elszaporodó kék foltokra, melyek nem ütéstől származtak.

Felhívtam onkológusomat, hogy ugye ez nem leukémia? (Kislányom 11 hónapos volt, mikor engem vakbél rosszindulatú daganatával operáltak, életmentő műtétet követően, kemoterápiás kezelésben részesültem, ekkor találkoztam az onkológusommal).

Javaslatára bementünk a klinikára, ahol egy vérvételt követően már nem engedtek ki minket. Ez péntek este volt, szombaton átkerültünk a haematológiára, hétfőn csontvelő vételre került sor, melynek eredménye acut lymphoid leukémia. Egy világ omlott össze bennem! Az nem lehet, hogy újra megismétlődjön.

Hetek teltek el, mire felocsúdtam, hogy mi is történik velünk, egy újabb harc. Ezt a borzalmat senkinek sem kívánom! Kislányomat születése óta egyedül nevelem. Jelenleg Gyesen vagyok vele, óvodába, közösségbe nem mehet. Jelenleg fenntartó kemoterápiás kezelést kap 2020 augusztusáig.

8.5 hónapot töltöttünk aktív klinikai kezelések miatt Szegeden, mely lakóhelyünktől 110 km-re van. jogosítvány, és autó hiányában bizony hatalmas tehert jelentett és jelent a mindennapokban az utazásunk Szegedre és vissza, mivel tömegközlekedésen nem közlekedhet!

Az utazások Szegedre megterheli anyagi helyzetünket, különösképpen, hogy én folyamatosan kislányom mellett vagyok és ápolom őt, így dolgozni nem tudok, a Gyes-ből és családi pótlékból élünk, nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk, mivel kiadásaink kislányom betegsége miatt megnőttek! Bármilyen segítséget nagyon nagy köszönettel fogadunk, ami megkönnyítheti jelenlegi nehéz helyzetünket! (Édesanyja levele, 2019.11.23.)

TAMARÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Tamara 751

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék 2019 december

2019. December 14. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA