Tamás 2 évesen daganattal küzd!

Tamás 748

Történetünk 2018.08.29.-én kezdődött, kisfiam vért pisilt, ezért Nyíregyházára vittük a sürgősségire. Ultrahang vizsgálatot végeztek, amely megállapította, hogy daganat van a veséjén. Később készült CT vizsgálat, amelyből kiderült bal oldali vese rosszindulatú daganata a diagnózis.

További vizsgálatokra már Debrecenbe került sor, ahol kemoterápiát javasoltak és rá egy hónapra műtétet. A 4 órás műtét során sikerült eltávolítani a daganatot, de csak a veséjével együtt. Egy nap intenzív osztály után, úgy tűnt minden rendben, de bélelzáródása lett. Infúziót, gyógyszeres kezelést kapott, orrszondára volt szükség, mert enni és inni nem tudott és újabb műtétre került sor bélelzáródása miatt. A műtét sikerült, lassú gyógyulásnak indult.

2018.10.10.: Jelenleg is kemoterápiára járunk Debrecenbe, ami tőlünk 80 kilométerre van, de muszáj menünk a fiam gyógyulása érdekében. Több hónapig tartó kezelések sorozata vár ránk, egy vesével. Van még egy 17 éves fiam, aki szintén beteg, koraszülött volt, mindkét oldalán lebénult és agyvérzést is kapott, sajnos mozgássérült beteg. Az édesapjuk napi bejelentéssel dolgozik.

2019.01.04.: 8 kemoterápia volt műtét előtt és utána még kapott 4 kezelést, immunrendszerre miatt egyéb betegségek is jönnek, de ezek gyógyszerrel rendeződnek, havonta kell kontrollra járni!

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. Tartalékaink elfogytak, kiadásaink többszörösére nőttek, ezért szeretném kérni az Önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm!
(Édesanyja levele, 2019.01.04.)

TAMÁST ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Tamás 748

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 20-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallás 2019: itt vannak a legfontosabb tudnivalók!

2019. Január 21. Hétfő

Összefoglaltuk az adóbevallási határidőket és a legfontosabb tudnivalókat, így minden információt itt egy helyen megtudhat!