Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Dominika 6 évesen daganattal küzd!

Dominika 745

Kislányunknál ez év májusában derült ki, hogy daganatos beteg. A tumor nagysága és összetétele nem engedte meg az azonnali pontos diagnózis megállapítását. Az orvosi vizsgálatok alapján Neuroblastoma (daganat) gyanúja állt fenn.

 

Dominikának feltárásos szövettan vételi műtétre volt szüksége. Az eredmények kimutatták, hogy Wilms – tumora van. Ezért kezdték el a kemoterápiás kezelést. Elsődleges cél a kisebbítés volt, a műthetőség miatt. 4 kezelés után biztonságosnak látták a műtétet, így 2018. június 6.-án megműtötték. A műtét során derült ki, a jobb veséjét már nem tudták megmenteni, eltávolították. Ami az orvost aggasztotta az egy elváltozott és megnagyobbodott nyirokcsomó, amit szintén szövettanra küldtek.

Pár hét után megvolt a szövettan, melynek eredménye nem volt kedvező: Wilms-tumor a III. stádiumban, ami a kezelés ellenére is áttétet képzett a nyirokcsomóban. Ezt követően egy keményebb és hosszú ideig tartó 28 hetes kemoterápiás kezelést írtak elő, amit sugárkezeléssel is kiegészítettek.

Heves megyei Nagyfügeden lakunk, és lányunkat a budapesti II. számú Gyermek Klinikán kezelik. Hetente kell járni kezelésre és kontroll vizsgálatra. Amikor kiderült a betegsége, nem voltunk otthon 3 hónapig, a citopéniás állapota és lakhatási körülményeinek miatt. A lakásunkat építkezés közben hagytuk otthon, ahol a fürdőszoba kialakítása még nem történt meg. A kislányunk állapota miatt felújítást nem végezhetünk a lehetséges gombás fertőzések miatt, amik a falak meg bontása eredményezhet. Dominikának nagy igénye van mindkét szülő jelenlétére, így kiegyensúlyozottabb és könnyebben átvészeli a nehéz kezeléseket.

Én (anya) 34 hetes terhes vagyok, jövedelmet nem kapok, apa táppénzen van és fél évig biztosan nem tolerálja a jelenlegi munkahelye, hogy apa velünk lehessen. Nélküle az én helyzetem is szinte megoldhatatlan lenne, mivel hematoma miatt veszélyeztetett terhes vagyok, így fél kilótól nehezebbet nem emelhetek. A lányom kemoterápiás kezelése miatt a vizeletéhez, székletéhez, hányásához nem érhetek, mivel ártalmas a babára valamint a baba születése után szinte csak ő tud a lányunkkal lenni. Lakásunkat kölcsönre vettük, amit jelenleg sem anyagi sem lányunk egészségi állapota miatt nem tudjuk felújítani.

Jelenleg egy alapítványi lakásban élünk. Így könnyebb a kislányunknak a higiénés állapotokat biztosítani, valamint az októberben születendő gyermekünket sem lehet víz és fürdőszoba nélküli lakásba vinni. A gyermekünk Budapesten fog megszületni, mert Dominika utókezelése decemberig tartani fog. Apának hogy nincs munkája, nagy anyagi kiesést jelent számunkra. Domi és születendő gyermekünk ellátása így anyagiakban megterhelőbbé vált, mert a Nagyfügedi lakásunk hitelét és rezsijét is fizetnünk kell.

Minden lehetőséget megragadunk Dominika gyógyulásáért, hiszen ez nagy küzdelem egy 6 éves gyermek számára. Azt szeretnénk, ha mielőbb meggyógyulna, és egészségesen élhetnénk tovább négyesben, saját házunkban! Köszönjük Dominika nevében is a segítségüket! (Édesanyja levele)

DOMINIKÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Dominika 745
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2019-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2019. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?


1.Ha magánszemély, ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, akkor 2019. május 20-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak és rendelkezhet adója 1+1%-áról.Adószámunk:18557071-1-09

2. Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti adó 1% rendelkező nyilatkozatát már most! Már elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Május 20-ig tud így segíteni a beteg gyermekeken!

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)


3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 
adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2019. május 20-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Április 22. Hétfő

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

Teljes cikk olvasása

Május 20: Adó 1% felajánlása

Facebook