Renátát agydaganattal műtötték!

Renáta 737

Kislányom tünetei majdnem 2 éve kezdődtek. Eleinte fejfájás, majd hányinger, hányás és fáradság jelentkezett. Gyermekorvos több vizsgálatot kiírt.

Második napon már a Debreceni Klinikán voltunk, ahol azonnali MR vizsgálatot rendeltek el.

18 órakor már azt közöltél velem, hogy gyermekemnek 3.8 cm agydaganata van.

2018. Április. 12-én sürgősségi műtéttel eltávolították. Mintavétel után medulloblastomát (agydaganatot) állapítottak meg. Ezután megkezdtük a Debreceni Gyermek-hematológián a kezeléseket. 30 sugárkezelés után, kemoterápia következett. A kezeléseket mikor, hogy viselte. Előfordult, hogy majdnem három hétig is kapott vérkészítményeket mire minden stabilizálódott. Többször halasztani kellett, mert még az előző kezelésből nem épült fel. Immunrendszer legyengülése miatt másodjára is elkapta a bárányhimlőt.Renikének van még kettő testvére, akik szintén nehezen viselték mikor bent voltunk.

Decemberben befejeződtek a kezelések. Sajnos Renike betegsége miatt jelenleg sem tudok dolgozni, gyermekeimet egyedül nevelem! Szerencsénkre megkaptunk egy Önkormányzati lakást néhány évre.Sajnos szilveszter napján, összetörték az autónkat így kocsi nélkül maradtunk, ami megnehezíti a mindennapokat, pedig még folyamatos ellenőrzések, kontroll vizsgálatok várnak ránk!

Igaz, hogy vége a kezeléseknek, de sajnos, mint lelkileg és anyagilag kimerültünk.Kiadásaink kislányom betegsége miatt megnőttek! Bármilyen segítséget nagyon nagy köszönettel fogadunk, ami megkönnyítheti jelenlegi nehéz helyzetünket! (Édesanyja levele, 2020.01.08.)

RENÁTÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL,

amely 500.-Ft, csak 1-2 csoki ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Renáta 737

Hajdúhadházra is eljutott a segítség Sanyikának

2020. Január 17. Péntek

A súlyos betegséggel küzdő Sanyika nyolc éves és szerény körülmények között nevelkedik kilenc testvérével.