Levente tovább harcol a daganattal!

Levente 536

Gyermekünk erős fejfájásra és kettős látásra panaszkodott, a vizsgálat kimutatta, hogy egy tumor van a jobb arcüregében. Rögtön a pécsi gyermekonkológiára szállították, ahol a szövettan igazolta, hogy az egyik legagresszívebb daganata van.

Sajnos a helyzet rosszabbra fordult, amikor gyermekünk egy hét múlva teljesen megvakult.
A műtét túl kockázatos lett volna. Sugárkezelést kapott, és kemoterápiát is, a tumor zsugorodott, de messze még a vége.
Akkori MR eredménye szerint kevesebb lett az élő ráksejt a tumorban.

Találtunk egy nagyon jó étrend kiegészítőt, amitől Levente megerősödött és a daganat közepe elhalt. Még mindig műthetetlen, de van egy kis remény hogy fel fog szívódni. Ez sajnos nem olcsó, ezért szeretnénk támogatókat keresni. Levente a vaksága ellenére nagyon életvidám gyerek, tanulja a Braille írást.

2018.02.14.: MR eredménye megjött, sajnos semmi nem változott. A mérete még mindig 3x4cm. Továbbra is műthetetlen, mivel az arcüregben levő csontokat felemésztette a tumor. Ha a daganat mérete csökkenne, a csontok visszanőnének, és műthető lenne. Ezért továbbra is próbálkozunk, és várjuk a javulást. Tanulja a gépírást is számítógépen, ez fogja váltani a Braille írást.

2018.06.01.: Levente nagyon várja a szeptembert, mivel Budapestre fog járni a Vakok Iskolájába. Augusztusban megyünk a következő MR vizsgálatra, akkor megvizsgálják a szívét is, hogy mennyire károsította a kemoterápia. Azt is megnézik hogy miért maradt vissza a fejlődésben.

2018.12.01.: Leventének egyre jobban megy a tanulás, de a kollégium lelkileg nagyon megviselte! Sokat sírt, de hétről-hétre mindig kicsit jobb. A tanárok nagyon szeretik, osztálytársaival megbarátkozott és itt a vakok iskolájában megkapja az alapokat az önálló élethez. Fáradékonysága sajnos még mindig hátráltatja a tanulásban, de reméljük ez javulni fog.

Augusztusi MR eredményben nincs változás, tudjuk hogy ez is jó, de már nagyon várjuk a javulást! Bízunk benne hogy a következő MR eredménye jobb lesz. Folytatjuk a harcot a daganattal! Köszönjük a támogatásokat! (Édesanya levele, 2019.01.05.)

LEVENTÉT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Közlemény: Levente 536

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Ügyfélkapuja van? Adója 1%-át ajánlja fel elektronikusan!

2019. Február 12. Kedd

Elérhető az adó 1+1% felajánlása azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!