Tifaninak rosszindulatú daganata van!

Tifani 732

Gyermekem boldogan élte mindennapjait az óvodában minden nemű probléma nélkül, mígnem 2017 augusztusában egy duzzanat alakult ki napról-napra a nyakán.

Amint lehetett mentünk az orvoshoz, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, mondván, hogy a fogáról duzzadt be a nyirokcsomója. Tünetileg kezelték ugyan, de a sok gyulladáscsökkentő nem használt, a duzzanat meg egyre nagyobb lett. Csak ezután indult meg a lányom kivizsgálása, vérvételek sorozata.

A vérvételekből nem derült ki mi baja a lányomnak, így műtétet javasoltak. A műtétre 2018 januárjában került sor és rá négy hétre jöttek meg az eredmények a szövettani vizsgálatról. A lányomnak rosszindulatú daganata van.

A gyermekem azóta folyamatosan kórházban van. Ha haza engednek bennünket, akkor is 3-4 napra. Túl vagyunk már 6 kemoterápián és még hátra van három. Lányom nagyon nehezen viseli a kezeléseket, nagyon keveset eszik és a hangulata is rossz. A helyzetem nehéz, minden energiám és anyagi tartalékomat kimerítettem és még messze a kezelések vége. Segítség nélkül nem tudom, hogyan fogom tudni megoldani a kezelések anyagi vonzatát.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. Tartalékaink elfogytak, kiadásaink többszörösére nőttek, ezért szeretném kérni az Önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm! (Édesanyja levele, 2018.06.15.)

TIFANIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Közlemény: Tifani 732

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 20-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallás 2019: itt vannak a legfontosabb tudnivalók!

2019. Január 21. Hétfő

Összefoglaltuk az adóbevallási határidőket és a legfontosabb tudnivalókat, így minden információt itt egy helyen megtudhat!