Tifani daganattal küzd!

Tifani 732

Gyermekem boldogan élte mindennapjait az óvodában minden nemű probléma nélkül, mígnem 2017 augusztusában egy duzzanat alakult ki napról-napra a nyakán.

Amint lehetett mentünk az orvoshoz, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, mondván, hogy a fogáról duzzadt be a nyirokcsomója. Tünetileg kezelték ugyan, de a sok gyulladáscsökkentő nem használt, a duzzanat meg egyre nagyobb lett. Csak ezután indult meg a lányom kivizsgálása, vérvételek sorozata.

A vérvételekből nem derült ki mi baja a lányomnak, így műtétet javasoltak. A műtétre 2018 januárjában került sor és rá négy hétre jöttek meg az eredmények a szövettani vizsgálatról. A lányomnak rosszindulatú daganata van.

A gyermekem ezt követően folyamatosan kórházban volt, 3-4 napokra engedték csak haza, túl vagyunk már 9 kemoterápián és nem tudom mi áll még előttünk. Tifani nagyon nehezen viselte ezeket a kezeléseket volt úgy, hogy napokig nem evett. Kilátástalan volt a helyzetem, minden energiámat és anyagi tartalékomat kimerítettem és még nincs vége!

A kezelések már ugyan lefolytak , de mégsem nyugodhatunk meg, mivel ez olyan betegség ami a nyirokrendszerben kering és bármikor kiújulhat. Ez azzal jár, hogy kislányom állapotát folyamatosan nyomon kell kísérni, különböző vizsgálatokra kell őt vinnem ami szintén nagyon megterhel anyagilag.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. Tartalékaink elfogytak, kiadásaink többszörösére nőttek, ezért szeretném kérni az Önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm! (Édesanyja levele, 2019.02.20.)

TIFANIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Tifani 732

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Március 18. Hétfő

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!