Mirella 3 éves daganatos kislány

Mirella 706

Kislányom idén májusban töltötte be a 3 évet. 2016 decemberében a bal szemöldöke felett duzzanat jelent meg. Mátészalkán és Nyíregyházán is voltunk orvosnál.

2017 januárjában Nyíregyházáról Debrecenbe küldték. A vizsgálatok Wilms-tumort állapítottak meg.
2017 áprilisában a jobb veséjét eltávolították, majd májusban indult a kemoterápiás kezelése. Május végén a szemüreg feletti duzzanatot is eltávolították. A kemoterápiás kezelés mellett szeptemberben sugárkezelést is kapott. A kemoterápiás kezelése még tovább folytatódik.

Amióta a kislányom, Mirella beteg, én vagyok vele bent a kórházban. Az apukája dolgozik, és ritkán tud meglátogatni bennünket a kórházban. Mirellának van egy 6 éves nővére és egy 7 éves bátyja, akikre többnyire a sógornőmék vigyáznak, mivel apának sokat kell dolgozni, mert Mirella betegsége óta az anyagi kiadásaink nagyon megnőttek. A családunk kettészakadt. Én Mirellával vagyok a kórházban, férjem este vagy hajnalban megy haza a munkából. Mirellának és nekem is nagyon hiányzik Rubina és Csabika, a másik két gyermekem.

A kórházi bentlét, a távolság a családtól mind lelkileg, mind fizikailag nagyon nehéz. Ezért helyzetükre tekintettel kérjük támogatásukat. Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. (Édesanyja levele, 2017.09.18.)

MIRELLÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Mirella 706

Egy tábla csokival a beteg gyermekekért!

2017. Október 13. Péntek

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2017-ben is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!