Kevin harcol a leukémiával!

Kevin 698

Kevin 2016. szeptember 1-én megkezdte a bölcsődét. Mivel én GYES-en voltam vele, így igyekeztem elmenni, dolgozni, mert a megélhetéshez szükség volt a plusz jövedelemre. Nagyon jól beszokott a közösségbe, szépen kialakult a kis baráti köre. Barátságos, jókedvű, együttműködő fiúcska volt.

December első napjaiban ki kellett vennem a napköziből, nem bírt ott aludni, nagyon sokat sírt. Így dolgozni nem tudtam, ott maradtam vele. Minden délben mentem érte, és a délelőtti foglalkozások, játszások után rengeteget aludt, akár 4-5 óra hosszát is. A betegsége már akkor elkezdődött, de én gondolni sem mertem, hogy ez már egy tünete a leukémiának.

A kis testén kék foltok jelentek meg, én ezt is esésnek tudtam vélni, mert egy ilyen kis mozgékony, eleven gyermek, mint Kevin erre tudtam gondolni. Elvittem a háziorvoshoz egy megfázással. A doktornő a jobb alkarján látott egy nagyobb kék foltot, ő harapásnak látta, de nem múlt el hetekig. A végső tünet a két alkarján, a két lábszáron és a mellkason lévő pici vérömlenyek voltak. Ezek a tünetek jöttek elő december 17-én. Hétfőn délelőtt azonnal Gyulára kerültünk, ahol egy nagy laborvizsgálat után kiderült, hogy a pici fiúnk ALL-es leukémiás.

Nagyon megrázott a hír, nem tudtam, nem bírtam elfogadni.
A kicsi Kevinnel az ölemben kellett ezt végig hallgatni, a sírás fogott el, és ő kezdett el vigasztalni, hogy „Anya ne sírj, nincs semmi baj.” Két óra múlva már a szegedi Onko-haematológián voltunk. Azonnal vért kapott és trombocitát, mivel vérzékennyé vált.

Nemsokára megkezdődtek a kemoterápiás kezelések, gyógyszereket szedtünk, de Kevin nagyon bátran állt a dolgokhoz.
Türelmes volt és együttműködő.

Mi szülők nagyon szeretnénk, ha a kicsi Kevin teljesen felgyógyulna. Kevin harcol a leukémiával!
Nagyon köszönjük mindenkinek a segítségét! (Édesanyja levele, 2017.11.13.)

KEVINT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Kevin 698

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2017. November 22. Szerda

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.