Petra leukémiával küzd

Petra 697

Petra többször volt beteg, ezért elvittem a háziorvoshoz, aki megvizsgálta és észrevett az oldalán egy kék foltot, ami be volt csomósodva.

A háziorvos beküldte vele a sürgősségire, ahol a vérvétel ki mutatta a sok kóros sejtet. Kiderült, hogy Petra leukémiába szenved. Ezt követően jött a kemoterápia. Amit a mai napig kap, de most már gyógyszer formájában.

Petrán kívül van még egy 6 éves kislányom, aki sajnos krónikus beteg és őt is nagyon sűrűn kell hordanom a kórházba.

A házunk felújításra szorul, amit szeretnék Petra számára sterilé és lakhatóvá tenni. 2019.08.11 óta egyedül nevelem a 2 gyermekemet nagyon nehéz körülmények közt.

2019.10.01-én friss labort kértek, aminek eredménye javulást mutat és lányom állapota most stabil, de a tasigna gyógyszert folyamatosan kell adnom neki, 12 óránként ismételni.

2019.11.18-án Petrát vissza kellett vinnem a kórházba, mert gennyes hólyagok keletkeztek a végtagjain. A hematológiai osztályon kellett maradunk, mert antibiotikumos kezelést igényelt 5 napon keresztül az állapota.

Rendszeresen kell vinnem kontroll vizsgálatra a lányomat, amelyet egy kölcsön kapott autóval oldok meg. Mivel nagyon nehéz körülmények közt élünk minden segítséget szívesen fogadunk. Legyen az bármi. Segítségüket előre is köszönöm. (ÉDESAPJA LEVELE, 2019.12.10.)

PETRÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL,

amely 500.-Ft, csak 1-2 csoki ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

Közlemény: Petra 697

Hajdúhadházra is eljutott a segítség Sanyikának

2020. Január 17. Péntek

A súlyos betegséggel küzdő Sanyika nyolc éves és szerény körülmények között nevelkedik kilenc testvérével.