A 13 éves Fanni leukémiás-kemoterápiától nagyon lefogyott!

Fanni 696

Fanni 13 éves. ALL betegsége, sima lábfájdalommal kezdődött, görcsölt a lába, vizesedett a térde.

A háziorvos elküldte vérvételre. 2016. 10. 26-án az eredmény rossz lett, másnap már a klinikán voltunk. Csontvelőből mintavétel történt, majd kiderült a diagnózis: leukémia! 2016. 10. 27-én elkezdték a kezelést. Nagyon nehezen viselte, sokat hányt, nagyon lefogyott.

2017. május: Nagyon sok kezelésen vagyunk túl, jelenleg is orrszondán táplálják. Többet vagyunk kórházban, mint otthon. Gyermekem egyre nehezebben viseli a kemoterápiákat és azokkal járó mellékhatásokat. További kezelések következnek, segítségre van szükségünk, hogy gyermekemnek biztosítani tudjak mindent a gyógyulásához.

Egyedül nevelem a gyermekemet, dolgozni nem tudok menni, mert minden percben vele kell lenni. Táppénzen vagyok. Volt férjemtől semmiféle anyagi és erkölcsi támogatást vagy segítséget nem kapok. A lakáshitel törlesztése és a megélhetés, a gyerekkel kapcsolatos kiadások, a betegsége miatt nagyon nehéz.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. (Édesanyja levele, 2017.05.26.)

FANNIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Fanni 696

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2017. Június 29. Csütörtök

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 250 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.