Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Daganattal küzd a 4 éves Noémi

Noémi 694

Noémi csabrendeki kislány, 2013. február 19-én született Ajkán 3100 grammal és 54 cm-rel. 2,5 éves koráig életkorának megfelelően fejlődött, súlyosabb betegségei nem voltak, védő oltásait megkapta.

 

2015 májusában kezdődtek a kislányom tünetei rendszeres hányással, visszatérő fejfájással. Június 25-én derült fény a koponya MR vizsgálatot követően, hogy az agytörzs hátsó részében nagyméretű tumor található. Az első műtétre július 29-én az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben került sor, ahol a nyakszirt alatti területről a nagyméretű daganat (5x4x2 cm) részben eltávolításra került.

A műtét után a lányomat gyomorvérzés miatt a Heim Pál Gyermekkórház intenzív terápiás osztályán kezelték. A tünetek kezelése után a Semmelweis II. Gyermekklinika Onkológiai Osztályára került. Közben jutott a családunk tudomására, hogy az eltávolított daganat rosszindulatú. A szükséges kemoterápiás gyógyszeres kezelést viszont nem sikerült elkezdeni.

Néhány tünetmentes hónap után Noémi 2016. január 28-án az ajkai Magyar Imre Kórházba került hurutos megbetegedéssel és neurológiai tünetekkel. Veszprémben a CT vizsgálat kimutatta a 4. agykamra területén a tumor kiújulását. Félévvel az első műtét után, február 4-én újabb tumor eltávolító műtétre került sor az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben.

Az újbóli műtét utáni kór szövettan a daganat gyorsan terjedő kiújulását mutatta. A tumor részleges eltávolítása csak részben hozott eredményt, ezért a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban 27 alkalmas sugárkezelésre kerül sor március elejétől, amely a tumor szaporodásának késleltetése miatt szükséges.

Továbbiakban a sugárkezelést követően kemoterápiás kezelésre kerül sor, amit a mai napig folytatunk. Bízunk a tumor terjedésének lelassításában, megállításában. A daganat kritikus elhelyezkedése miatt a tovább terjedés valószínűséges a gerincvelő irányába fokozott.

Családunk szerény anyagi körülmények között él Csabrendeken. Noéminek 3 egészséges testvére van, Krisztina Adél 9 éves, Panna 5 éves, Edina 1,5 éves. Noémi kórházi kezelései mindig vele vagyok a kórházba, ezért a másik 2 gyermek ellátása az édesapjára hárul, aki ezekben az időszakokban nem tud munkába járni. A rendszeres jövedelem hiánya és a szükséges kezelésekre, vizsgálatokra való eljutás nagy anyagi terhet ró a családunkra.

2017.11.07.:
MRI eredményre várunk, mert valamit látni, amibe senki nem biztos, ezért további vizsgálatok várhatóak. A kemoterápia mellékhatása miatt fájnak a térdhajlatai is Noéminek.
Noémi életminőségének fenntartása, javítása érdekében kérjük támogatásukat! (Édesanyja levele, 2017.11.07.)

NOÉMIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Noémi 694
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2017-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét,
majd a lezárt borítékot
a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. Kérjük, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított ​ ​ 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Mindezt megteheti az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.

4. Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2017. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2017. December 16. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook