Imike daganattal küzd, nem tud lábra állni!

Imre 689

2015.11.09.-én született a mi kisfiunk egészségesen, első gyermekként. Akkor még nem gondoltuk, hogy később daganatos lesz!

Gyermekem 9 hónapos korában hirtelen beteg lett. Tüdőgyulladás gyanújával és alsó végtagbénulással kerültünk kórházba. Teljes kivizsgálás során teljes mellkast kitöltő daganatot diagnosztizáltak. Rengeteg vizsgálaton átesett, köztük MR, CTG és biopsziát is vettek tőle.

Megkezdték nála 2016.10.13-án a kemoterápiás kezelést, amiből 3-5 naponta kapott. 14 féle gyógyszert szedett, rengeteget sírt, a haja, szemöldöke és szempillája kihullott. Enni nem akart ezért beültettek neki egy gyomorszondát (PEG) és egy PORTOT is, mert már nem volt ép vénája.

Tápszeren élt, rengeteget hányt. Októbertől-januárig kapta a kezeléseket. Daganata gyógyulóban, de a lábait nem tudja még használni.

Végre újra eszik, mászni csak a kezei segítségével tud. Hetente 1x járunk gyógytornára, ez 2x50 km-t jelent. Szavakat mondogat, ül egyedül most már és az egész család igyekszik mindent megadni neki. Mindannyian tornázunk vele, és próbálunk vidámságot vinni a nehéz mindennapokba.

Apai nagyszülőkkel és azon gyermekeivel egy háztartásban élünk 9-en. Egy kis parasztházban élünk egy szobában egyszerű körülmények között, közös konyhával és fürdőszobával.

2017.08.29.: Imikével április óta folyamatosan gyógytornára járunk. Mozgásában fejlődés nem nagyon van.
De nagyon kitartó és hatalmas akaraterővel küzd, hogy újra lábra álljon és normális legyen mint a többi vele egyidős gyerekek!

Bármilyen segítséget elfogadunk, mert a fizetésünk a számlákra és az élelemre elég csupán. Nehéz anyagi helyzetünkre való tekintettel kérem, támogassák kisfiam gyógyulását.
(Édesanyja levele, 2017.08.29.)

IMRÉT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT AZ ÉDESANYA KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Imre 689

2017-Köszönet, az adó 1%-át felajánlóknak

2017. Szeptember 19. Kedd

Köszönet, annak a 6768 felajánlónak, akik 2017-ben gondoltak a kis betegekre a jövedelemadó bevalláskor adójuk 1%-ával, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt választották.