Renátónak csontdaganata van és autista!

Renátó 682

Renátó 2013. május 9-én született császárral. 1 éves korában felfigyeltünk arra, hogy nem úgy viselkedik, mint más egészséges baba.

2016 októberében elvittük kivizsgálásra ahol megállapították, hogy a gyerek autista sajnos, ami nagyon megnehezítette a körülményeket. De ez még nem volt elég, ugyan abban az évben Renátónak elkezdett fájni a jobb lába. Elvittük a háziorvoshoz, aki megnézte és elküldött vele a pécsi Gyermek Klinikára, ahol megröntgenezték. Sajnos rossz hírt közöltek velem. A röntgen szerint daganatot láttak, aztán MRI vizsgálat készült, ami kimutatta, hogy kisfiamnak csontrákja van. A hír hallatára nagyon megdöbbentünk és nagyon megviselt minket.

Renátót egy éve, hogy a pécsi Gyermek Klinikán kezelik. 16 kemoterápián vagyunk túl, és egy nagy műtéten. Gyermekem nagyon nehezen viselte eleinte a kórházi kezeléseket, mivel autista is. Jelenleg is műtét után vagyunk és be van gipszelve a lába, ami rajta lesz 2 hónapig előre láthatóan.

Kisfiamnak van egy 2 éves testvére is. Renátó betegsége nagyon megviselte az egész családot. Anyagilag is rosszul állunk, felhalmozódtak a tartozásaink a kórházi kezelések miatt.
A páromnak munkája sincs, mivel a kicsivel van otthon. Egy 48 négyzetméteres lakásban élünk, nagyon rossz anyagi körülmények között sajnos, és félő, hogy elveszítjük a házunkat, mert ez egy bérlakás. A rezsi költsége a jelenlegi helyzetünkben nagyon megterheli a családi kasszát. A téli időszakban van, hogy 40-45 ezer Ft, a bevétel nagy hányadát ez viszi el.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk!
(Édesanyja levele)

RENÁTÓT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Renátó 682

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2017. Június 29. Csütörtök

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 250 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.