Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Jázmint kétszer műtötték agydaganattal!

Jázmin 668

Jázminnak 2016. nyár elején, napokon keresztül fájt a homloka, emiatt az ózdi kórházba vittük, ahol infúziós kezelést kapott. Másnapra aluszékonnyá vált, majd a szemvizsgálat eredménye az agydaganat lehetőségét vetette fel.

 

2016.07.04.-én átküldték a Miskolcra a Megyei Kórházba. Azonnal megkezdődött az alapos neurológiai vizsgálata, eszméletvesztése volt, sürgősen MR felvétel készült, ami alapján megállapították, hogy agydaganata van. Másnap megtörtént a daganatot eltávolító műtét, egy hétig az intenzív osztályon volt. Ezután készült egy kontroll MR vizsgálat, sajnos a daganat visszanőtt és közben megérkezett a szövettani eredmény, ami: agy rosszindulatú daganata.

2016.08.19.-én másodjára meg kellett műteni, a baloldalon a daganat nyomta az idegeket, gyengévé vált, a szája húzódott. Két napig altatták, az ébresztésre jól reagált, így pár nap múlva lekerült az Onko-Haematológia és Csontvelő transzplantációs Osztályra.

Két hét regenerálódás után megkezdődött a 6 hetes sugárkezelése, ami még most is folyamatban van. Közben szteroidos kezelést kapott, amitől meglehetően meghízott, a régi ruhácskáit kinőtte. A sugárkezelést kemoterápiás kezelések fogják követni, majd leveszik az őssejtjeit a véréből, és saját donoros csontvelő transzplantációja lesz. Hosszú küzdelem vár rá, hogy újból egészséges lehessen.

Három gyermekünk van, a két nagyobb testvér: Dorina 10 éves, Milán pedig 9 éves. Férjem az ózdi Acélműveknél kocsi rendező, rá hárul ellátásuk, és amikor ideje engedi, jön hozzánk látogatóba, mert én Jázmin mellett vagyok a kórházban. Családi összefogással meg tudjuk oldani a testvérek felügyeletét, mert nagyon fontos, hogy a férjem tudjon dolgozni, hiszen minden forintra szükségünk van.

Egy éve vettünk egy családi házat, nem régen költöztünk. A házon még sok munka van. Terveinket gyermekünk betegsége megváltoztatta. Ő még velünk egy szobában lakott, most viszont kötelező kialakítanunk számára egy saját szobát, a csontvelő átültetése miatt. Transzplantáció után fél évig csak a saját szobájában lehet szájkendő és kesztyű nélkül, az lesz az ő élettere. Minden étkezésre friss ételt kell főzni számára, és naponta fertőtleníteni a szobáját, játékait. A helyiség adott, csak rendbe kell tenni azt, festeni, berendezni, jól mosható, fertőtleníthető bútorokkal.

Ehhez kérünk segítséget, mert helyzetünk most nagyon nehéz és Jázmin számára mindenképpen biztosítanunk kell a „steril szobát” mielőbb.

Mindent megadunk kislányunknak, amit csak kér enni-inni, hiszen a kezelések miatt válogatós, kívánós, vagy éppen étvágytalan és a férjem is többször jön egy héten látogatóba, mert kislányomnak nagyon hiányzik az édesapja. Kérjük, segítsenek nekünk, hogy mielőbb elkészülhessen Jázmin szobája, mert nagyon nehéz a helyzetünk! Köszönjük! (Édesanyja levele)

JÁZMINT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Jázmin 668
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2017-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét,
majd a lezárt borítékot
a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. Kérjük, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított ​ ​ 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Mindezt megteheti az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.

4. Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2017. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Egy tábla csokival a beteg gyermekekért!

2017. Október 13. Péntek

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2017-ben is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook