Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Erik leukémiával küzd!

Erik 662

Gyermekem heveny lymphoblasztos leukémia (ALL) megbetegedéssel küzd 2016. május 16. napjától, mely magas malingitású, azaz rizikófaktorú. Az egészségügyi gondjai még januárban kezdődtek, amikortól állandóan gyengének érezte magát, majd az orvos által felírt különféle gyógyszerek ellenére állapota nem javult.

 

Tüdőgyulladás, vérszegénység, ezek voltak a diagnózisok, de Erik egyre gyengült, izzadt aztán már vérzett az orra többször, majd egy rémisztő orrvérzéssel a miskolci GYEK-be kerültünk, és ott pillanatok alatt kiderült a betegsége, hogy leukémiás.

Mint a kamaszok nagy része ilyenkor, Erik is összeomlott lelkileg, a terápiák megviselik nagyon, jelenleg súlyos mozgásproblémákat okozott nála a kezelések részeként kapott nagy mennyiségű steroid. Szerencsére, a 33. napi csontvelővétel eredménye jó lett, így nagyon bízunk benne, hogy nem lesz szüksége csontvelő transzplantációra.

Nagy családosok vagyunk, 7 gyermekemből 5-nek már saját családja van, otthon Erik és a húga él velünk, akik még iskolások. Erik magántanuló lett a betegsége miatt. Sajnos a férjem álláskereső, így csupán 22.800.- Ft a jövedelme. Én a fiammal ápolási díjon vagyok, és a 2 gyermekemre kapjuk a családi pótlékot. Év elején még mindketten közfoglalkoztatottak voltunk, jó lenne, ha legalább a férjemnek lenne most munkahelye, mert nagy szükségünk van a pénzre.

Én Erikkel vagyok a kórházban, a férjem pedig naponta jön látogatóba, otthonról hozza a házi kosztot, hogy legalább egyen valamit a gyermekünk. A kórházi kezelések várható időpontja 1 év, amit az ALL-eseknél még 1 év otthoni kezelés követ, állandó kontrollokkal. A kórházban szinte állandóan kapja a kemoterápiás kezeléseket, infúziókat, vérkészítményeket.

Erik szobáját mindenféleképpen fel kell újítanunk, mivel sajnos az időjárás viszontagságai miatt beázott a tető, ami miatt penészednek a falak is. Sajnos megfelelő fűtés sincs a szobájában. Miután most az immunrendszere 2 évig a kezelések miatt nem fog megfelelően működni, ezért számára fontos, hogy a megfelelő körülményeket és étkezést, tisztaságot biztosítsuk.

Eriknek ki kell alakítanunk az ő „steril szobáját”, hogy a gyógyulás feltételeit részünkről meg tudjuk teremteni, hiszen ez lesz 2 évig az ő otthoni birodalma. Ehhez frissen festett, tiszta falakra, jól mosható padlózatra és bútorokra, illetve fűtése van szükség.


Ehhez kérünk segítséget, hogy a szükséges anyagokat mielőbb megvásárolhassuk, mert saját magunk ezt nem tudjuk anyagilag finanszírozni. Köszönjük a segítséget előre is!
(Édesanyja levele, 2017.01.12.)

ERIKET ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Köszönjük, hogy 2017-ben adója 1%-ával támogatta a Rákos gyermekek gyógyulását!

Adó 1% felajánlása Május 22-én véget ért, most egy telefonhívással vagy SMS küldésével tud segíteni!

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Erik 662
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2017-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét,
majd a lezárt borítékot
a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. Kérjük, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított ​ ​ 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Mindezt megteheti az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.

4. Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2017. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2017. Augusztus 17. Csütörtök

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 250 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook