Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Csaba mellékvese daganattal küzd!

Csaba 657

2015. decemberében gyermekemet felfázás gyanújával kezelte gyermekorvosunk. A fájdalomcsillapítók és az antibiotikum átmenetileg megszüntette, elnyomta az erős deréktáji fájdalmat.

 

2016. január 1-én erősödő fájdalmak jelentkeztek, ezért Debrecenbe a gyermek sürgősségire vittük. Az ultrahangon a jobb oldali mellékvesén láttak elváltozást. Január 4-én átkerültünk a gyermekklinika Hematológiai osztályára. Járni ekkor már az erős fájdalmaktól nem tudott. Lázát is nehezen tudták csillapítani.

Január 13-án, sikeres műtéten esett át, eltávolították a daganatot, amely 4x3,5 cm volt, és a jobb oldali mellékvesét. Ugyanekkor csontvelő biopsziája is volt. Ez után az MR vizsgálat kimutatta, hogy rákos áttétek vannak a csigolyán, és a csontvelőbe, Neuroblastoma 4. stádiumába sorolták.

2016. január 19-én megkezdték a protokoll szerinti kemoterápiás kezelést. A kezelések nagyon legyengítették, sokat volt rosszul, ez által sokat fogyott. A 4 hónapot szinte végig a debreceni klinika hematológiai osztályán töltöttük. A család valamely tagja minden nap meglátogatott, segített minket.

Április 11-én kerültünk Budapestre a Szent László Kórház Őssejt transzplantációs osztályára. Május 27-én sikeresen túlestünk a saját őssejt transzplantáción, majd június 23-án otthonába bocsájtották. Házunkban steril szobát alakítottunk ki. Gyermekemet az utolsó kezelések, a hosszú bezártság már lelkileg is nagyon megviselték.

Jelenleg otthon szedhető gyógyszeres kezelése folyik. Csaba sok tápszert és étrend kiegészítőt, vitamint fogyaszt. Pszichológus foglalkozik vele. Ezeket a költségeket mind a családunk állja. Rendszeresen járunk kontrollra, így az utazás nagyon sokba kerül! A steril szobát már elhagyhatta de közösségbe még nem járhat. A családban egy 8 éves autizmus spektrum zavarú normál iskolába járó gyermek is van.

Az elmúlt időszak mind lelkileg, mind anyagilag rendkívül megterhelő volt. Én a munkából 1 éve teljesen kiestam, Csabával végig ott voltam a kórházban és otthon is én ápolom. Férjem kisegítő munkabért kap. A sok utazás a vizsgálatokra, a gyógyszerek, és a kiegészítő tápszerek, a sok-sok tisztító és fertőtlenítő szerek, nagyon sok kiadás!

Szeretnénk, ha Csabi hamarosan újra a 6 évesek felhőtlen, mókázós-kacagós boldog napjait élhetné, de tudjuk még hosszú az utunk. Igyekszünk számára sok örömöt csempészni a mindennapokba. Kérjük, segítsék az utunkat Önök is! Köszönjük! (Édesanyja levele, 2017.01.11.)

CSABÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA


ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Csaba 657
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2017-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét,
majd a lezárt borítékot
a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. Kérjük, a 18557071-1-09 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított ​ ​ 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Mindezt megteheti az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.

4. Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2017. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Adóbevallás ma éjfélig

2017. Május 22. Hétfő

A 2016-os jövedelmekről szóló adóbevallás 2017 évi beadási határideje: 2017. május 22. Ma éjfélig kell így beadni adóbevallását!
1+1 százalék felajánlásáról se felejtkezzen el!

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook