Csaba mellékvese daganattal küzd!

Csaba 657

2015. decemberében gyermekemet felfázás gyanújával kezelte gyermekorvosunk. A fájdalomcsillapítók és az antibiotikum átmenetileg megszüntette, elnyomta az erős deréktáji fájdalmat.

2016. január 1-én erősödő fájdalmak jelentkeztek, ezért Debrecenbe a gyermek sürgősségire vittük. Az ultrahangon a jobb oldali mellékvesén láttak elváltozást. Január 4-én átkerültünk a gyermekklinika Hematológiai osztályára. Járni ekkor már az erős fájdalmaktól nem tudott. Lázát is nehezen tudták csillapítani.

Január 13-án, sikeres műtéten esett át, eltávolították a daganatot, amely 4x3,5 cm volt, és a jobb oldali mellékvesét. Ugyanekkor csontvelő biopsziája is volt. Ez után az MR vizsgálat kimutatta, hogy rákos áttétek vannak a csigolyán, és a csontvelőbe, Neuroblastoma 4. stádiumába sorolták.

2016. január 19-én megkezdték a protokoll szerinti kemoterápiás kezelést. A kezelések nagyon legyengítették, sokat volt rosszul, ez által sokat fogyott. A 4 hónapot szinte végig a debreceni klinika hematológiai osztályán töltöttük. A család valamely tagja minden nap meglátogatott, segített minket.

Április 11-én kerültünk Budapestre a Szent László Kórház Őssejt transzplantációs osztályára. Május 27-én sikeresen túlestünk a saját őssejt transzplantáción, majd június 23-án otthonába bocsájtották. Házunkban steril szobát alakítottunk ki. Gyermekemet az utolsó kezelések, a hosszú bezártság már lelkileg is nagyon megviselték.

Jelenleg otthon szedhető gyógyszeres kezelése folyik. Csaba sok tápszert és étrend kiegészítőt, vitamint fogyaszt. Pszichológus foglalkozik vele. Ezeket a költségeket mind a családunk állja. Rendszeresen járunk kontrollra, így az utazás nagyon sokba kerül! A steril szobát már elhagyhatta de közösségbe még nem járhat. A családban egy 8 éves autizmus spektrum zavarú normál iskolába járó gyermek is van.

Az elmúlt időszak mind lelkileg, mind anyagilag rendkívül megterhelő volt. Én a munkából 1 éve teljesen kiestam, Csabával végig ott voltam a kórházban és otthon is én ápolom. Férjem kisegítő munkabért kap. A sok utazás a vizsgálatokra, a gyógyszerek, és a kiegészítő tápszerek, a sok-sok tisztító és fertőtlenítő szerek, nagyon sok kiadás!

Szeretnénk, ha Csabi hamarosan újra a 6 évesek felhőtlen, mókázós-kacagós boldog napjait élhetné, de tudjuk még hosszú az utunk. Igyekszünk számára sok örömöt csempészni a mindennapokba. Kérjük, segítsék az utunkat Önök is! Köszönjük! (Édesanyja levele, 2017.01.11.)

CSABÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Csaba 657

Adóbevallás ma éjfélig

2017. Május 22. Hétfő

A 2016-os jövedelmekről szóló adóbevallás 2017 évi beadási határideje: 2017. május 22. Ma éjfélig kell így beadni adóbevallását!
1+1 százalék felajánlásáról se felejtkezzen el!