Csenge három éves leukémiás kislány!

Csenge 643

A 3 éves kislányom betegsége 2015 decemberben derült ki, fájlalta a lábát, gyenge és étvágytalan lett. Magas láza volt elég sűrűn, ezért orvoshoz vittem, aki többször antibiotikumos kezelést írt elő, ami viszont nem nagyon segített.

Napról napra egyre gyengébb, erőtlenebb lett, ezért döntöttem úgy, hogy inkább kórházba viszem kivizsgálásra. A vizsgálat után kiderült, hogy olyan rossz állapotba került a szervezete, hogy az intenzív osztályra vitték, mivel teljesen oxigén és vérhiányos volt és ki is volt száradva.

Az intenzív osztályon való tartózkodása alatt a vizsgálatokból kiderült, hogy leukémiás a kislányom. Teljesen lesokkolt a hír, nem is akartam elhinni, hogy ez velünk megtörténik. Utána kórházban voltunk többször, egyik kezelés a másik után, mindenféle mellékhatásokkal és gyermekem hangulatváltozásaival.

Augusztus óta gyógyszeres fenntartón vagyunk. Havonta járunk kontrollra. Eddig minden jó nála, nehézségek azok vannak, mert még Csengén kívül van három kiskorú gyerekem. Anyósomnál lakunk, lakáshoz még most sem sikerült jutnunk, ami nagyon rossz. A bejárás a kórházba is nehezen megy, mert nincs autónk és busz járat is ritka. Nehéz anyagi helyzetünkre való tekintettel kérem, támogassák kislányom gyógyulását. Bármilyen apró segítséget szívesen fogadunk. (Édesanyja levele, 2017.01.02.)

CSENGÉT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Csenge 643

Esély a gyógyulásra-adó 1%

2017. Március 25. Szombat

Mindenkinek 1000 vágya van, a rákos beteg gyermekeknek csak egy van: MEGGYÓGYULNI!
SEGÍTSEN ADÓJA 1%-ÁVAL, HOGY ESÉLYT KAPJANAK A GYÓGYULÁSRA! Adószám: 18557071-1-09