Hanna 4 éves daganatos kislány!

Hanna 642

2015. februárjában egy ártatlannak tűnő kis duzzanatot tapintottunk ki a kislányunk hátán. Akkor még nem is gondoltuk, hogy ez súlyos betegség jele. Pár hét múlva rosszindulatú mellékvese daganattal (Neuroblasztóma) diagnosztizálták.

Hosszadalmas vizsgálatok után közölték velünk a szörnyű tényt, hogy egy hatalmas, kiterjedt daganata van, ami nem operálható. Több ciklus kemoterápiát kapott Szegeden, majd egy sikeres műtétet hajtottak végre, mely során eltávolították majdnem a teljes daganatot. A gyógyulás érdekében őssejtet kapott Miskolcon. Ez több hónapra szétszakította a családot, mivel a kis szervezete a sok kemoterápiától olyan gyenge volt, hogy nagyon lassan tapadt meg neki az őssejt, de hála Istennek sikeres volt a kezelés.

MR vizsgálat szerint jelenleg daganatmentes, azonban ennek a betegségnek rosszak a gyógyulási esélyei, ezért az orvosok azt javasolták, hogy mindent tegyünk meg azért, hogy ne jöjjön vissza. Több hétig sugárkezelésre jártunk, ezt követően 6 hónapig szinten tartó gyógyszereket kapott, ami az immunrendszert tovább gyengítette.

A transzplantáció miatt az összes védőoltást, amit csecsemő kora óta kapott, újra meg kell kapnia. Addig közösségbe sem járhat. 2016. októberére végre erősödött annyit a szervezete, hogy elkezdhettük felvenni az oltásokat. Sajnos ezek közül nem mindegyik tb támogatott. A következő oltást Karácsony előtt fogja kapni.

Ezúton szeretnénk kérni Önöket, hogy segítsenek. Az oltások plusz kiadásai, és a heti 4 óra mozgásfejlesztés, amire járunk, nagyobb kiadást jelent a család számára. Szeretnénk, ha Hannának minél boldogabb gyerekkora lenne, hogy elfelejthesse a betegséggel járó rengeteg szenvedést. (Édesanyja levele)

HANNÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Hanna 642

Négyezer forint az emberek felét nem érdekli! Önnek számít?

2017. Április 25. Kedd

Az adó 1 százalékos felajánlásokból származó keretnek csak a feléről rendelkeznek az adózók az adóbevallásuk elkészítésekor. A fennmaradó összeg a Nemzeti Együttműködési Alapba kerül, amihez már csak pályázat útján juthatnak hozzá a civil szervezetek.