Amanda leukémiás, a kemoterápia a máját roncsolta!

Amanda 600

Amanda 2009.08.20.-án született. 2014.11.17.-én diagnosztizálták nála a betegséget, amelyben súlyos Leukémiát AML fajtáját állapították meg! Nagyon összetörtünk a hír hallatán, és azóta is megvisel minket, de legfőként kislányomat!

A kemoterápiás kezelés a máját roncsolta. 2015 májusába befejeztük a protokollt, a fenntartó kezelésből ötöt tudtunk felvenni. 2016 februárjában életveszélyes állapotba került, ezért azonnal életmentő műtétet végeztek. Intenzív osztályon 16 napig volt altatásban, azóta is a májával küszködünk, az étrendje májkímélős, és tápszeres gyógyszeres kezelés alatt állunk.

Amandának két fiú testvére van. Férjem 2014 óta nem tud elhelyezkedni, dolgozni, mivel Amandát minden héten kontrollokra vittük.

Nagyon válságos lett az anyagi helyzetünk a kórházi bent lét és a heti bejárásra ment el majdnem az összes jövedelmünk, oly annyira hogy a saját lakásunk is a Nemzet Eszköz kezelő tulajdonába került!
Mivel nem tudtuk fizetni a hitelünket amióta Amanda betegsége kiderült. Férjem munkanélküli lett.. Hiszem, hogy e világon vannak igaz jó emberek! Kérem, segítsenek a kislányomnak a gyógyulásában! Köszönöm!(Édesanyja levele)

AMANDÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 250 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Közlemény: Amanda 600

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2017. Augusztus 17. Csütörtök

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 250 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.