Agydaganattal küzd Gergő!

Gergő 649

2015 nyarán jelentkeztek a betegség tünetei a most 7 éves Gergőn. Fájt a pocakja, reggelenként hányt, a járása is fura volt. A háziorvos beutalta a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájára. A sürgősségiről hamarosan a neurológiai osztályra került, hogy kivizsgálják.

MR-vizsgálat után közölte a doktornő, hogy agydaganata van Gergőnek, azonnal meg kellett műteni. A szövettan kimutatta, hogy rosszindulatú a daganat. Kemoterápiát kapott, majd kiderült, hogy áttétek is vannak végig a gerincoszlopán. Megkezdtük a sugárterápiát, tavaly októberben újra meg kellett műteni, mert ismét fájt a feje, hányt. Túl sok agyvizet termelt a fejecskéje, csövekkel kellett elvezetni.

A kemoterápia folytatódott, még áprilisban is kaptunk kezeléseket. Az MR szerint tünetmentes, de bármikor kiújulhat a daganat, ezért őssejt beültetésre volt szükség. 2016. június 02-án a szent László kórházban megtörtént az őssejt beültetés. Az elején nagyon nehezen viselte, de aztán javulás következett be, ezért június 25-én haza engedték.

2017. februárban kezdte a védőoltásokat megkapni, folyamatos megfigyelésen van, mert még cisztája van. Közösségbe továbbra se mehet, gyógytornászra van szükség, de nagyon nehéz megoldani, mert óránként 6000 forint kerül.

Az orvosok szerint Gergő lábát műteni nem lehet, a sorvadás visszafordíthatatlan, ezért most az ínszalagok nyújtását kezdték el nála márciusban.

A családi pótlékból és gyesből és gyerektartásból nevelem a három gyermekem egyedül. Gergő mellett van még két lányom van. A második lányom is tartósan beteg és ő vele is sűrűn kórházi ellenőrzésre kell járnunk, mivel vesebeteg és epilepsziás.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. A védőoltások több tízezer forintba kerülnek, ami számunkra hatalmas kiadás! (Édesanyja levele, 2017.03.27.)

GERGŐT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT AZ ÉDESANYJA KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Gergő 649

Négyezer forint az emberek felét nem érdekli! Önnek számít?

2017. Április 25. Kedd

Az adó 1 százalékos felajánlásokból származó keretnek csak a feléről rendelkeznek az adózók az adóbevallásuk elkészítésekor. A fennmaradó összeg a Nemzeti Együttműködési Alapba kerül, amihez már csak pályázat útján juthatnak hozzá a civil szervezetek.