Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Ábel küzd a leukémiával-harcol a gyógyulásáért!

Ábel 666

2016. április 22-én, védőnői ellenőrzésre mentünk ahol az orvos Ábel pocakjának bal oldalán kis kitüremkedést tapintott. Arra kért menjünk már egy ultrahang vizsgálatra.

 

Másnap lépmegnagyobbodás után, sajnos leukémiát is diagnosztizáltak nála, amelynek egy nagyon ritka módozatával állunk szemben, ami meglehetősen kevés esetet produkált eddig Magyarországon, ennek az is lehet az oka, hogy Ábel édesapja Ghánai!

A csontvelő mintából kiderült, hogy Ábel kis szervezetének a betegség legveszélyesebb fajtájával, az Acut Myeloid Leukémiával kell megküzdenie. Az orvosok azt is megállapították, hogy rákos sejtek 61%-ban vannak jelen a csontvelőjében.

Ábelnek kemoterápiás kezelések sorozata következet.

Fontos hogy, a kemoterápiás kezeléstől legyengült szervezetét meg kell óvni a fertőzésektől, betegségektől. Ezért fokozottan figyelni kell, a higiéniára, az egészséges táplálkozásra és megfelelő öltözködésre. Természetesen ehhez igyekszünk megteremteni az anyagi feltételeket, ami nagyon nehéz!

2018.05.29.:
2 hete folyamatosan kettő naponta kórházba járunk, mert Ábelnél kezdődő tüdőgyulladást észleltek. Februárban már szerettük volna megpróbálni a közösségbe való szoktatást, de sajnos két nap múlva mindig beteg lett. 2 hónap után újra próbáltuk, mert a felső légúti megbetegedés nagyon elhúzódott, de két nap múlva sajnos megint betegek lettünk és ez azóta újra megismétlődőt.
4 hónap alatt 6 napot tudott járni bölcsibe. Legnagyobb probléma, hogy szeptemberben óvodaköteles illetve én nagyon szeretnék vissza menni dolgozni mert az anyagi helyzetünk nagyon rossz, viszont igy nem tudjuk mi lesz!

Ábel folyamatos betegségei miatt még nem tudtuk pótolni az elmaradt oltásokat.

2018. július 31.-én port kivételre érkeztünk a kórházba, nagyon aggódtam, mert mégis csak egy műtét és altatással is jár. Sajnos komplikáció lépet fel a beavatkozás során, az orvosok nem tudták teljes mértékben eltávolítani a portot, mert egy 2 centiméteres cső bent maradt. Már műtét közben konzultáltak sebésszel, mert ilyen még a kórház történetében nem fordult elő. Ábel szervezete körbeszőtte a vér vezetéséhez szükséges csövet, így ezért nem sikerült teljes mértékben eltávolítani. CT vizsgálatra van szükség, de mivel altatásban kellene elvégezni és most volt altatva gyermekem, igy várni kell vele, így félelemmel a szívünkben várjuk a kontroll vizsgálatot!

2019.01.02. Ábel mellkasába még mindig benne van a cső, amit nem sikerült eltávolítani, a sebnél van kitüremkedés, amit a következő kontrollon megmutatunk.


A családunk sajnos nagyon rossz anyagi helyzetben van, Ábelt élettársammal nevelem, de sajnos csak nekem van jövedelmem GYED-en vagyok. Párom, mivel Ghánai származású jelen pillanatban alkalmi munkát vállal, jövedelmünk kiegészítése érdekében. Anyagi helyzetünket még súlyosbítja, hogy beteg édesapámat is mi gondozzuk.

Tisztelettel kérem, akinek lehetősége van, segítse kisfiam gyógyulását. Bármilyen támogatás nagyon nagy segítséget jelent számunkra. (Édesanyja levele, 2019.01.02.)

ÁBELT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!

KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!


Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Segíteni szeretnék adóm 1%-ával


Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Ábel 666
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2019-ben is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2019. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?


1.Ha magánszemély, ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, akkor 2019. május 20-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak és rendelkezhet adója 1+1%-áról.Adószámunk:18557071-1-09

2. Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti adó 1% rendelkező nyilatkozatát már most! Már elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Május 20-ig tud így segíteni a beteg gyermekeken!

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)


3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 
adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2019. május 20-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Március 18. Hétfő

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

Teljes cikk olvasása

Május 20: Adó 1% felajánlása

Facebook