Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Csabika újra daganatos!

Csaba 657

Csabikának kiújult a betegsége, újra daganatos. Megkezdték a kemoterápiás kezelését és műtétre volt szükség!

 

Előzmények: 2016. Január 13-án, sikeres műtéten esett át, eltávolították a daganatot, amely 4x3,5 cm volt, és a jobb oldali mellékvesét. Ugyanekkor csontvelő biopsziája is volt. Ez után az MR vizsgálat kimutatta, hogy rákos áttétek vannak a csigolyán, és a csontvelőbe, Neuroblastoma 4. stádiumába sorolták.

Megkezdték a protokoll szerinti kemoterápiás kezelést. A kezelések nagyon legyengítették, sokat volt rosszul, ez által sokat fogyott. A 4 hónapot szinte végig a debreceni klinika hematológiai osztályán töltöttük. Majd Budapestre a Szent László Kórház Őssejt transzplantációs osztályára kerültünk és sikeresen túlestünk a saját őssejt transzplantáción. Házunkban steril szobát alakítottunk ki.

2017.10.11.: Csabát újra daganattal műtötték: A fején található daganatot sikeresen eltávolították. A koponyacsont egy része is érintett volt oda implantátumot helyeztek be. Ez után még egy kemoterápiás kezelés következett. Mivel a portja nyáron begyulladt azt nem tudták használni végig vénát kellett szúrni minden miatt sajnos a portot. Novemberben el is kellett távolítani, mert addigra már a teste elkezdte kilökni magából. Ez után a kezelése le is állt.

Mivel a képalkotó vizsgálatok azt mutatták, hogy nem húzódik tovább a csontjaiban a rák és a csontvelő pedig elfáradt. Majd Palliatív kezelését kezdték el, ettől azt vártuk orvosunkkal együtt, hogy legalább blokkolni tudja a rákos sejteket, de sajnos nem így történt.

2018 januárjától változó intenzitású ízületi panaszok jelentek meg mely olykor olyan erőteljes volt, hogy járni sem tudott, még csak állni sem. Folyamatosan jártunk kontroll vizsgálatra, de képalkotóra sajnos csak április 9.-én került sor éppen a 8. születésnapján. Ekkor jött a lesújtó hír is, hogy a daganat ismét nagyon felerősödött és teste szinte minden csontjában ott van.

Azonnal további vizsgálatokat rendeltek el és megkezdték a TVD blokk folytatását, mellette szedjük a Combat protokoll gyógyszereit is. A kezelés nagyon megviseli gyermekemet ezért sok alternatívával próbálkozunk, mind táplálék kiegészítőkkel mind, természetgyógyásszal. ezek sokba kerülnek. De úgy látjuk, van értelme próbálkozni velük.

Orvosaink keresik Csabika számára a lehetőségeket reméljük, találnak valamit Magyarországon vagy külföldön, ami esélyt adhat az életre. Eredményeket várunk, hogy lássuk merre tovább. Hiszünk és bízunk. Köszönjük mindenkinek a támogatását.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. (Édesanyja levele, 2018, július 27.)

CSABÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK, HOGY TÁMOGATJA A BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás=500FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
SMS küldése:Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
TELEFON:Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után üsse be a 71-es kódot!

Köszönjük!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Csaba 657
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Önök telefonálnak, mi segítünk!

2018. Október 10. Szerda

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 500 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook