Bojtornak vesedaganata volt, 1 vesével él!

Bojtor 680

Bojtornál Wils-tumor daganatot diagnosztizáltak. Ezt követően sor került egy hosszú kemoterápiás kezelésre és egy műtétre, amely során eltávolították a kisfiúnk egyik veséjét is.

Családunkban 3 kiskorú gyermek van. A legnagyobb 10 éves. Ő 3 éves korában átment egy agyhártya gyulladáson, amely miatt fokozott figyelemzavara van (ADHD). A középső 8 éves.

2018.11.06.: A most négy éves kisfiúknál 2 éve Wilms tumor vese daganatot diagnosztizáltak. Bojtor fiúknak el kellett távolítani az egyik veséjét, majd hosszú kemoterápiás kezelést kapott. Azóta is szigorú orvosi ellenőrzések és vizsgálatok sorozatán esik át havonta, amely nagyon megterhelő mind fizikailag, mind lelkileg számára. Két kis bátyjával együtt szerény anyagi körülmények között él, és a családnak nagy anyagi nehézségek árán sikerül csak gyógykezelését folytatni és fenntartani.

Bármilyen segítségnek őszintén szívből örülnénk, és előre is nagyon köszönjük. Nehéz anyagi helyzetünkre való tekintettel kérem, támogassák kisfiam gyógyulását. (Édesanyja levele, 2019.01.06.)

BOJTORT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Bojtor 680

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Adóbevallása az ügyfélkapun elérhető! Látta már?

2019. Március 18. Hétfő

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!