Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Gergő agydaganattal küzd! Segíts!

Gergő 649

2015 nyarán jelentkeztek a betegség tünetei a most 7 éves Gergőn. Fájt a pocakja, reggelenként hányt, a járása is fura volt. A háziorvos beutalta a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájára.

 

A sürgősségiről hamarosan a neurológiai osztályra került, hogy kivizsgálják.

MR-vizsgálat után közölte a doktornő, hogy agydaganata van Gergőnek, azonnal meg kellett műteni. A szövettan kimutatta, hogy rosszindulatú a daganat. Kemoterápiát kapott, majd kiderült, hogy áttétek is vannak végig a gerincoszlopán. Megkezdtük a sugárterápiát, tavaly októberben újra meg kellett műteni, mert ismét fájt a feje, hányt. Túl sok agyvizet termelt a fejecskéje, csövekkel kellett elvezetni.

A kemoterápia folytatódott, még áprilisban is kaptunk kezeléseket. Az MR szerint tünetmentes, de bármikor kiújulhat a daganat, ezért őssejt beültetésre volt szükség. 2016. június 02-án a szent László kórházban megtörtént az őssejt beültetés. Az elején nagyon nehezen viselte, de aztán javulás következett be, ezért június 25-én haza engedték.

2017. februárban kezdte a védőoltásokat megkapni, folyamatos megfigyelésen van, mert még cisztája van. Közösségbe továbbra se mehet, gyógytornászra van szükség, de nagyon nehéz megoldani, mert óránként 6000 forint kerül. Az orvosok szerint Gergő lábát műteni nem lehet, a sorvadás visszafordíthatatlan, ezért az ínszalagok nyújtását kezdték el nála márciusban.

2017. május: Söntjét az idegsebész kikapcsolta, továbbra is jelen van a ciszta, ezért fokozott megfigyelést igényel.

2017. szeptember:
Az egyik védőoltásra nem reagál a szervezete, ezért az orvosok Bécsből kértek segítséget, hogy mi lehet az oka. Testén foltok jelentek meg, ezért allergológus konzultációra van szükség.

2017.december:
MR vizsgálat készült, amely eredménye állapota stagnál, továbbra is jelen van a ciszta, agysorvadás látszik. Intenzív gyógytornának köszönhetően az izomsorvadás javult. Járni ismét tud, de szükség van gyógytornára, ami nagyon sokba kerül és helyben nem is megoldható, ezért sok az utazás emiatt.

2018.03.04.:
Mr vizsgálatunk volt, eredmény azt mutatta, hogy továbbra is stagnál a 4 mm ciszta. Most a füle mögött nőtt valami és a lábán van két tyúkszem, ezért bőrgyógyászhoz kell vinni Gergőt. Ebben az évben is sok vizsgálat vár ránk, vérkép és ortopédiai kontroll, kardiológia, neurológiai, pajzsmirigy vizsgálat, ultrahang. Sajnos nagyon rosszak lettek a fogai, ezért fogászatra is menünk kell.

Ebben az évben kezdtük el az élő vírusos védőoltásokat, ami tízezrekbe kerülnek, továbbra is pszichológus foglalkozik vele, fejlesztések és gyógytorna, ami egy alkalom 6000 forint. Sok az úti költség amit ki kell fizetnünk, mert sajnos autónk nincs, segítségüket előre is köszönjük.

A családi pótlékból és gyesből és gyerektartásból neveljük a három gyermekünket. Gergő mellett van még két lányom van. A második lányom is tartósan beteg és ő vele is sűrűn kórházi ellenőrzésre kell járnunk, mivel vesebeteg és epilepsziás.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. A védőoltások több tízezer forintba kerülnek fiamnak, ami számunkra hatalmas kiadás! (Édesanyja levele, 2018.11.09.)

GERGŐT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk!

KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!


Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Gergő 649
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Segítsünk és gyűjtsünk együtt Karácsonyra! | Csokigyűjtés akció!

2018. November 19. Hétfő

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2018-ban is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook