Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Lorát nyirokmirigy daganattal kezelték

Lora 704

2017. április 10-én nyakon, kulcscsont felett egy 3 cm-es nyirokcsomót észleltek lányunknál, a 12 éves Loránál a szabadkai közkórházban.

 

Egy hónap telt el a szövettan levétele után, amikor megtudtuk, lányunknak nyirokmirigy daganata, azaz Hodgkin lymphómája van. A képalkotó vizsgálat továbbá azt is kimutatta, hogy a mellkasa tele van megnagyobbodott nyirokmirigy csomóval.

Lorának a felállított diagnózisa után Újvidéken megkezdték a kemoterápiás kezelését. Azonban a rossz kórházi körülmények és a Szerbiában általánosan eluralkodott nem megfelelő egészségügyi ellátások miatt úgy döntöttünk, a további gyógykezelését Budapesten folytatjuk.

A 4 szakasz kemoterápiás kezelés nem volt elegendő, ezért a Heim Pál Gyermekkórház gyermek onkológusa még 17 sugárkezelést tett szükségessé. December 4-én került sor a döntő fontosságú PET-CT képalkotó vizsgálatra, 5-én pedig az MR-vizsgálatra, melyek bebizonyították, hogy kislányom mellkasa kitisztult a rosszindulatú nyirokmirigy daganatoktól.

2018. január 30-án megtörtént a port eltávolító műtét is. De az elkövetkező 5 évben állandó kontroll vizsgálatokra lesz szükség, hogy a jelenlegi állapotát továbbra is kísérni, követni tudják. Tehát hosszú még az út a teljes gyógyulásig!

Az elmúlt időszak, idestova 11 hónap, családunkat anyagilag nagyon megterhelte és jelenleg is küzdünk a mindennapokkal, hiszen én, mint az édesanya a gyermek mellett vagyok itthon, mindaddig, amíg vissza nem tud menni az iskolába.
Így a férjem az egyedüli pénzkereső a családban, emiatt pedig nehezen tudjuk megoldani az albérleti díj költségének kifizetését, valamint a rezsiköltségeket. Emellett meg kell oldanunk a mindennapi étkezéseket, és az élethez szükséges mindennapi alapvető dolgokat.

A gyermeknek és magunknak is a mindennapokra egészséges és minőséges ételt kell biztosítanunk, emellett ruházatot, lábbelit, tisztálkodási - és tisztítószereket, valamint az iskolához szükséges taneszközöket. De ami talán a legfontosabb, most, hogy Lora kezelései befejeződtek, egy tiszta, meleg, összkomfortos, higiénikus lakásban, környezetben kell élnie, ahol fizikailag és pszichikailag is gyógyulni tud. Mindez azonban pénzbe kerül.

Kérem Önöket, ha tudnak, segítsenek nekünk. Bármilyen összegű anyagi támogatásért nagyon hálásak leszünk, mert az nekünk sokat fog jelenteni. Édesanyja levele, 2018.02.13.

LORÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Segíteni szeretnék adóm 1%-ával

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Lora 704
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Egymillióan már megtették - Ön visszaszólt a NAV-nak?

2018. Március 22. Csütörtök

A NAV által elkészített szja-bevallási tervezet március 5-étől elérhető, a bevallásokra egymillión már ránéztek.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook