Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Imike daganattal küzd, nem tud lábra állni!

Imre 689

2015.11.09.-én született a mi kisfiunk egészségesen, első gyermekként. Akkor még nem gondoltuk, hogy később daganatos lesz!

 

Gyermekem 9 hónapos korában hirtelen beteg lett. Tüdőgyulladás gyanújával és alsó végtagbénulással kerültünk kórházba. Teljes kivizsgálás során teljes mellkast kitöltő daganatot diagnosztizáltak. Rengeteg vizsgálaton átesett, köztük MR, CTG és biopsziát is vettek tőle.

Megkezdték nála 2016.10.13-án a kemoterápiás kezelést, amiből 3-5 naponta kapott. 14 féle gyógyszert szedett, rengeteget sírt, a haja, szemöldöke és szempillája kihullott. Enni nem akart ezért beültettek neki egy gyomorszondát (PEG) és egy PORTOT is, mert már nem volt ép vénája.

Tápszeren élt, rengeteget hányt. Októbertől-januárig kapta a kezeléseket. Daganata gyógyulóban, de a lábait nem tudja még használni.

Végre újra eszik, mászni csak a kezei segítségével tud. Hetente 1x járunk gyógytornára, ez 2x50 km-t jelent. Szavakat mondogat, ül egyedül most már és az egész család igyekszik mindent megadni neki. Mindannyian tornázunk vele, és próbálunk vidámságot vinni a nehéz mindennapokba.

Apai nagyszülőkkel és azon gyermekeivel egy háztartásban élünk 9-en. Egy kis parasztházban élünk egy szobában egyszerű körülmények között, közös konyhával és fürdőszobával.

2017.08.29.: Imikével április óta folyamatosan gyógytornára járunk. Mozgásában fejlődés nem nagyon van.
De nagyon kitartó és hatalmas akaraterővel küzd, hogy újra lábra álljon és normális legyen mint a többi vele egyidős gyerekek!

2018.01.26.: Kisfiam állapota sajnos nem változott! Tolókocsis lesz idén.
Meg kell neki vegyem, ami 250 ezer forint. Sajnos járni soha nem fog tudni az orvosok szerint.
Közölték velem, hogy a veséjével is járnunk kell vizsgálatokra, mert valószínűleg egy idő után tönkre fog menni, mert nem érzi a vizeletet. Fejlődése még rendben van, de a lába vékonyodik.
Folyamatosan 3 hétre be szoktunk feküdni Szegedre a Rehabilitációra, ahol kap napi 2 tornát, egy simát és egy konduktív tornát, e mellett 10-perc állítógép mert sajnos többet nem lehet, mert érzészavara van!
10-15 perc motomed és ezen kívül gyakorolja a tolókocsival való közlekedést.


Bármilyen segítséget elfogadunk, mert a fizetésünk a számlákra és az élelemre elég csupán. Nehéz anyagi helyzetünkre való tekintettel kérem, támogassák kisfiam gyógyulását.
(Édesanyja levele)

IMRÉT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT AZ ÉDESANYA KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Segíteni szeretnék adóm 1%-ával


Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval,
akkor itt:Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti.

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a:18557071-1-09 adószámot,
így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.
Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 05-től már elérhető!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Imre 689
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

Akut leukémia tünetei és kezelése

2018. Április 25. Szerda

A betegség diagnosztizálása kétféleképpen történhet. Az egyik lehetőség, hogy a beteg tünetei - például a fáradékonyság, a vérszegénység miatti panaszok, a bőrvérzés vagy a fertőzésekre való hajlam - miatt keresi föl az orvost.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook