Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Kinga daganatos, többször volt műtve!

Kinga 703

Kinga 14 éves és 2016 márciusától egészen július végéig vizsgálták mire kiderült, hogy az egyre erősödő lábfájdalma és fogyás mögött daganatos betegség áll. Március 15-én kezdett fájni a lába és egy ideg becsípődésre gondoltunk.

 

Csíkszeredában csináltak MR vizsgálatot a hátgerincről, ami kizárta az idegbecsípődést. Kinga fájdalmai tovább fokozódtak, és ő továbbra is csak fogyott. Újabb korlát, újabb eredménytelen vizsgálatok, sok fájdalom, és még több fogyás.

Júliusban a Marosvásárhelyi kórházban derült ki a betegsége, ahol egy biopszia után már pontosan tudták mivel állnak szemben, és Törökországi kezelést javasoltak, otthon már sajnos nem tudtak segíteni Kingán. A húgom segítségével megtudtuk, hogy itt Magyarországon is tudnak segíteni, ami hála a jó istennek és az orvosoknak.

Augusztusban megműtötték itt Budapesten, és eltávolították a daganatot, de a combcsontból és a csípő ízületből is el kellett távolítani, ezért csípő protézist ültettek be. Szeptember elejétől a Tűzoltó utcai Gyerek klinikai Onkológiai osztályon kezelik. Most már 13 kemoterápián vagyunk túl. Időközben volt egy tüdő műtétje is, mert a CT gócokat mutatott, és 37 alkalommal sugár terápiát is kapott.

Mind ennek tükrében nekem Kingával a húgomhoz kellett költözni Budapestre, és otthon hagyni a 8 éves kislányomat a férjemmel. Nagyon nehéz ez a helyzet, de Kinga érdeke, ezt kívánta gyógyulása. Sajnos ez idő alatt anyagi helyzetünk igen csak rosszra fordult. Kingát nagyon megviseli a testvére távolléte, de tudjuk, hogy ez az út vezet a gyógyuláshoz, és kitartunk. Most jelenleg Kingát a Budakeszi Rehabilitációs Intézetben kezelik.

Azért fordulok Önökhöz segítségért, mert bízom benne, hogy levelem segítő szándékra talál.
A húgom nagyon sokat segít, bár ő is 4 gyermeket nevel a férjével, és egy be nem fejezett lakásban laknak, ahová minket is befogadtak. Sógorom egy balesetben eltörte a lábát, és mivel cukorbeteg, nem gyógyul. Így a munkából kimaradt, táppénzen van az egyetlen munkaképes ember a családból.
Azt nem tudom mennyi idő, amit még Kingának kórházban kell töltenie, ezért sajnos munkát sem tudok vállalni, ami legalább anyagi helyzetünkön egy kicsit segítene. A férjemtől sem kaphatunk támogatást, mert ő is egyedül neveli a másik kislányunkat.

Bármilyen segítséget szívesen fogadunk, és hálás szívvel köszönjük jó szándékukat!
(Édesanyja levele)

KINGÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Segíteni szeretnék adóm 1%-ával


Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval,
akkor itt:Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti.

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a:18557071-1-09 adószámot,
így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.
Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 05-től már elérhető!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Kinga 703
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

20 beteg gyermek részére: 270.312.- Ft adomány! Köszönjük!

2018. Június 04. Hétfő

Májusban 270.312.- forint célzott támogatás érkezett 20 beteg gyermek részére, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni az adományozóknak, a családok nevében.

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook