Ramóna daganattal küzd-kerekesszékbe kényszerült

Ramóna 621

Ramónánál 2011-ben kezdődtek a problémák. Fájt a háta és a lábai. Orvoshoz vittem, de eredmény nélkül, mert nem találták a betegségét. Majd CT vizsgálaton vetünk részt, amely kimutatta, hogy a csigolyáknál eltérés van.

Nagyon sok vizsgálaton következett, ami után kiderült, hogy Ramónának jóindulatú gerincvelőburok daganata van. Elkezdődtek a műtétek, biopszia idegfelszabadítások, mert a járásközpontot érintette. Kislányom már 3X volt lebénulva. 9 gerincműtétünk volt. Jelenleg tolókocsiban van a sok éves kórházi kezelés miatt.

Ramóna jelenleg speciális iskolába jár a Pető intézetbe, hétfő reggel viszik és péntek délután hozza a betegszállító haza. Jelenleg is lebénult, kerekesszékes. 6 hónapos infúziós kúrán van túl, hamarosan CT. vizsgálata lesz, amelyből kiderül majd mennyire volt eredményes, a daganat húzódott-e össze nála.

2019.01.02.: Kezelések folytatódnak, gyógyulása szempontjából állapota változatlan jelenleg is több problémával küzdünk!

Ezért helyzetükre tekintettel kérjük támogatásukat. Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. (Nagymama levele, 2019.01.02.)

RAMÓNÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

Közlemény: Ramóna 621

(Adóbevallása 2019. március 15-töl lesz elérhető ügyfélkapun keresztül!)

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 18-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 18.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18SZJA-EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Ügyfélkapuja van? Adója 1%-át ajánlja fel elektronikusan!

2019. Február 12. Kedd

Elérhető az adó 1+1% felajánlása azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!