Kérjük támogassa adója
1%-ával a
beteg gyermekek gyógyulását!
Adószám: 18557071-1-09

Daganattal küzd a 4 éves Noémi

Noémi 694

Noémi csabrendeki kislány, 2013. február 19-én született Ajkán 3100 grammal és 54 cm-rel. 2,5 éves koráig életkorának megfelelően fejlődött, súlyosabb betegségei nem voltak, védő oltásait megkapta.

 

2015 májusában kezdődtek a kislányom tünetei rendszeres hányással, visszatérő fejfájással. Június 25-én derült fény a koponya MR vizsgálatot követően, hogy az agytörzs hátsó részében nagyméretű tumor található. Az első műtétre július 29-én az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben került sor, ahol a nyakszirt alatti területről a nagyméretű daganat (5x4x2 cm) részben eltávolításra került.

A műtét után a lányomat gyomorvérzés miatt a Heim Pál Gyermekkórház intenzív terápiás osztályán kezelték. A tünetek kezelése után a Semmelweis II. Gyermekklinika Onkológiai Osztályára került. Közben jutott a családunk tudomására, hogy az eltávolított daganat rosszindulatú. A szükséges kemoterápiás gyógyszeres kezelést viszont nem sikerült elkezdeni.

Néhány tünetmentes hónap után Noémi 2016. január 28-án az ajkai Magyar Imre Kórházba került hurutos megbetegedéssel és neurológiai tünetekkel. Veszprémben a CT vizsgálat kimutatta a 4. agykamra területén a tumor kiújulását. Félévvel az első műtét után, február 4-én újabb tumor eltávolító műtétre került sor az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben.

Az újbóli műtét utáni kór szövettan a daganat gyorsan terjedő kiújulását mutatta. A tumor részleges eltávolítása csak részben hozott eredményt, ezért a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban 27 alkalmas sugárkezelésre kerül sor március elejétől, amely a tumor szaporodásának késleltetése miatt szükséges.

Továbbiakban a sugárkezelést követően kemoterápiás kezelésre kerül sor, amit a mai napig folytatunk. Bízunk a tumor terjedésének lelassításában, megállításában. A daganat kritikus elhelyezkedése miatt a tovább terjedés valószínűséges a gerincvelő irányába fokozott.

Családunk szerény anyagi körülmények között él Csabrendeken. Noéminek 3 egészséges testvére van, Krisztina Adél 9 éves, Panna 5 éves, Edina 1,5 éves. Noémi kórházi kezelései mindig vele vagyok a kórházba, ezért a másik 2 gyermek ellátása az édesapjára hárul, aki ezekben az időszakokban nem tud munkába járni. A rendszeres jövedelem hiánya és a szükséges kezelésekre, vizsgálatokra való eljutás nagy anyagi terhet ró a családunkra.

2017.11.07.: MRI eredményre várunk, mert valamit látni, amibe senki nem biztos, ezért további vizsgálatok várhatóak. A kemoterápia mellékhatása miatt fájnak a térdhajlatai is Noéminek.

2018.02.26.: A január 30-án történt MR vizsgálat, ami negatív lett szerencsére. De már most a kiújulásról beszél az orvos. Budapestre járunk 3 havonta MR-re. Pozitívak vagyunk, hiszünk benne hogy nem lesz kiújulás. Várjuk a védőoltásokkal kapcsolatos instrukciókat.
Noémi életminőségének fenntartása, javítása érdekében kérjük támogatásukat! (Édesanyja levele, 2018.02.26.)

NOÉMIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!


FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával: IDE KATTINTVA


Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval,
akkor itt:Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti.

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a:18557071-1-09 adószámot,
így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket.
A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.
Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 05-től már elérhető!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

 • OTP-s online adományozás

  Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
 • Banki átutalás

  Bank: Erste Bank
  Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
  Közlemény: Noémi 694
 • PayPal támogatás

  PayPal támogatáshoz kérjük kattintson a gombra  
 • Támogatás postai csekken

  Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
  4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.
 • Adó 1% felajánlás

  Adószámunk: 18557071-1-09

  Segíteni szeretnék adóm 1%-ával
Kérjük 2018-ban is rendelkezzen adója 1% -ával és segítse a daganatos és leukémiás beteg gyermekek gyógyulását!

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához vagy, könyvelőjéhez 2018. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2018. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez) és segítse ezzel a beteg gyermekek gyógyulását!


Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18557071-1-09

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja a beteg gyermekek gyógyulását!

Mit kell tennie?

A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2018. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2018. május 22-ig. Adószámunk: 18557071-1-09

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a: 18557071-1-09 adószámot, így támogathatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be. Bővebb részletekről IDE KATTINTVA olvashat. Fontos! Március 15-től lesz elérhető!

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, Adószámunk: 18557071-1-09

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 17EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2018. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Kérjük, írja be a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány adószámát: 18557071-1-09 Köszönjük!

Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2018. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Üzenj neki, szólj hozzá!

Hogyan segíthet?

OTP-s online adományozás
Bankkártyás adományozás!

Adó 1% támogatás
18557071-1-09

Azonnal szeretnék segíteni
PayPal támogatás

Bankszámlaszámunk
(Erste Bank)
11993001-02325172-10000001

1%-os nyilatkozat

Adó 1% felajnálás

18557071-1-09
Kérjük nézze meg, hogyan segít adója 1%-ával!

Megnézem

Legfrissebb hírünk

NAV: Május 22-ig módosíthatók az adóbevallás-tervezetek!

2018. Május 22. Kedd

Elérhetőek az adóbevallás tervezetek azok számára, akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek. Mutatjuk mit kell tennie!

Teljes cikk olvasása

Május 22: Adó 1% felajánlása

Facebook