Katarina 3 éves leukémiás kislány

Katarina 595

Katarina 1 éves koráig nem volt beteg, majd belázasodott és többszöri orvosi vizsgálatok után a csontvelő vétel mutatta ki, hogy súlyosan agresszív leukémiája van.

Összeomlottunk, hiszen kislányunk most kezd el járni, gagyarászni és hirtelen tűszúrások sokasága vérvétel, vérvétel hátán és idegen fehér köpenyes orvosok vették körül. Megkaptuk a kemoterápiás kezeléseket az előírások szerint, ami önmagában is nehéz, mert most az örökmozgó kislányunk ágyhoz van kötve. Majd jöttek a kemoterápia mellékhatásai, magas láz, allergiás reakció, alacsony sejtszám, étvágytalanság és hasmenés. Nagyon sokat voltunk infúzión, hiszen hol vért vagy kemót vagy trombocitát kaptunk!

Majd megtörtént a csontvelő-transzplantáció hála istenek zökkenőmentesen. Most már végre itthon van Katarina, de az anyagi kiadások nem csökkentek. Kéthetente járunk kontrollra és csak pasztőrözött inni valókat ihat. Ennek ellenére annak örülünk, hogy végre a kis hősünk haza került a családjához.

Katarina csontvelő eredménye jó lett, csak most fellépett nála ízületi gvhd, amitől nem tudja kiegyenesíteni az ujjait és a lábát ezért most masszázsra és gyógytornára járunk. Állapota változatlan, azt mondta a főorvosnő, hogy már javulás nem is várható, mármint az ízületi gvhd-vel kapcsolatban. Nem olyan a mozgása se, mint egy egészséges kislánynak. Még mindig járunk gyógytornára masszázsra és ergoterápiára hogy az állapota ne romoljon.

Anyagilag nagyon tönkre mentünk, ezért kérem a segítséget, hogy a fejlesztő foglalkozásokra tudjuk hordani. Szívesen fogadunk minden segítséget! (Édesanyja levele, 2017.01.02.)

KATARINÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Kérjük, adója 1%-ával Ön is támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását! KÖSZÖNJÜK!

Nézze meg, hogyan segíthet adója 1%-ával:

IDE KATTINTVA

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Közlemény: Katarina 595

Adóbevallás ma éjfélig

2017. Május 22. Hétfő

A 2016-os jövedelmekről szóló adóbevallás 2017 évi beadási határideje: 2017. május 22. Ma éjfélig kell így beadni adóbevallását!
1+1 százalék felajánlásáról se felejtkezzen el!