Önök telefonálnak, mi segítünk!

Beteg gyermeknek

KÖSZÖNJÜK, HOGY HÍVÁSÁVAL 500 FORINTTAL TÁMOGATJA A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT! Kérjük, hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után üsse be a 71-es kódot. SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.

Köszönjük, hogy eddig összesen 35369telefonhívással és SMS-el támogatták a csontvelő-transzplantáción átesett rákos gyermekeket! Az SMS és hívásoknak köszönhetően, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 190 darab sterilcsomagot tudott átadni, a budapesti Szent László Kórház és a miskolci Gyermek-onkológia Csontvelő-transzplantációs Osztályoknak.

Minden hálózatból elérhető az Adhat Vonal szolgáltatás?
Jelenleg a szolgáltatás az Invitel, a Magyar Telekom vezetékes és mobil, a Telenor, a Vodafone valamint a Tesco Mobile, Blue mobile és MOL mobile ügyfelei számára érhető el.

KÖSZÖNJÜK, HOGY TÁMOGATJA A BETEG GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁT!

Kis adomány-nagy segítség, az adományvonalon keresztül!
Támogasson jó ügyet egy telefonhívással vagy sms küldésével:

1 SMS vagy telefonhívás= 500 FORINT TÁMOGATÁS A RÁKOS BETEG GYERMEKEKNEK!
TELEFON: Kérjük, hívja a 13600-at majd a gépi hang után üsse be a 71-es kódot!

Köszönjük!

Közlemény: Beteg gyermeknek

Karácsonyra fajátékok sokasága érkezett

2019. Október 15. Kedd

A Grampet Debreceni Vagongyár Kft. részéről csodálatos felajánlás érkezett a leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére!