Erre gyűjtünk

Kik segítenek, kiknek segítenek az adományok

Hosszú (20) évek alatt megtapasztaltuk, hogy a támogatók nagyon sok féle adományozási formája, milyen nagy segítséget is jelent a leukémiás, daganatos beteg gyermekeket nevelő családoknak és az őket gyógyító intézményeknek!

Ne feledjük, hogy ez az alapítvány debreceni székhelyű, de országosan segít! Amikor 1999-ben létre jött az alapítvány, akkor a kuratórium tagjai azt mondták, hogy egy gyermek sem tehet arról, hogy az országban hol betegedett meg, hol kezelik!

Az alapítványt is országosan támogatják, minden településen tudhatnak rólunk, ma már az internet segít abban, hogy honlapunkat meglátogassák, a facebook posztjainkat www.facebook.com/veledvagyok láthassák, így nagyon sokan az országhatáron kívülről is adományoznak!

Ha segíteni szeretne egy telefonhívással az ADHATVONAL SEGÍTSÉGÉVEL, amely 500.-Ft, csak két gömb fagyi ára!

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! Köszönjük!

A családok részre segélyezési lehetőséget biztosítunk, amelyet részükről elküldött kérvény, orvosi igazolás és adatlapok kitöltése előz meg. Készpénz segélyben részesítjük a családokat, amely évente több millió forintnyi segítség! Célzott adománygyűjtésre is van lehetőség, akik vállalják a nyilvánosságot, azoknak a beérkezett összeget 100%-ban fizetjük ki. Nagyon sok család részére adunk át természetbeni adományt, mint pl. élelmiszercsomagot, vagy ruha és játékadományt, ezeket személyesen visszük el, amikor láthatjuk a valóságot, hogy hogyan is élnek és felmérhetjük, milyen támogatásra is van még szükség, miben tudunk még segíteni!

Minden adomány segítség, amely a családok terheit enyhítik, amikor egy ilyen komoly betegséggel kell gyermekükkel együtt megküzdeniük! Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz élethelyzet, amely mindenkit megvisel anyagi lehetőségein kívül, de azért, akik amúgy is nehéz körülmények között éltek azokat fokozottan terheli, a mindennapok újabb kihívásai, mint rendszeresen kezelésekre vinni a gyermeket, gyógyszerek kiváltása, étrend megváltoztatása, lakásban esetleg steril szoba kialakítása, a sterilitás folyamatos biztosítása. Ez mind pénzbe kerül!

Megjegyzés rovatba ne felejtse el beírni: KARÁCSONYI SEGÍTSÉG

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2019. November 14. Csütörtök

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.
Cipősdoboz és csokigyűjtés részletei: IDE KATTINTVA