Erre gyűjtünk

Steripower kézfertőtlenítőkre gyűjtünk, a Gyermek-hematológiai Centrumokba!

Az egészségügyi dolgozók napi munkájának támogatásaként, falra szerelhető vagy állványos, érintésmentes fertőtlenítő készülékek beszerzésére gyűjtünk!

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány 1999-ben jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermeket és családjukat, valamint az őket gyógyító egészségügyi intézményeket.

A mindennapok során, személyes tapasztalok alapján tudjuk, hogy komoly segítséget nyújthatunk a Magyarország egészségügyi intézményeiben, így a gyermek-hematológiai centrumokban is. Lehetőségeinkhez mérten rendszeresen segítjük az ország gyermek-hematológiai osztályait műszerek, orvosi eszközök beszerzésében.

A hosszú, sokszor évekig tartó kemoterápiás kezelés során egy-egy eszköz, jelentős segítség mind az egészségügyi dolgozó, mind a gyermekek és velük lévő hozzátartozók részére. A támogatókkal és a gyógyító szakemberekkel való egyeztetést követően választjuk ki az akkor legfontosabb műszert vagy eszközt, amelynek hiánya komolyan megmutatkozik a mindennapi gyógyítási folyamatokban.

Az egészségügyi intézményeknek magasak a higiéniai elvárásai.
Az egészségügyi dolgozók a kulcsszereplői a kórokozók terjesztésének meggátlásában.
Felismerték, hogy a megfelelő kézhigiénia hiánya az egyik fő okozója a kórházban szerzett fertőzéseknek és a multirezisztens kórokozók terjedésének.

Az egészségügyi dolgozók napi munkájának támogatásaként, falra szerelhető vagy állványos, érintésmentes fertőtlenítő készülékek beszerzését tervezzük.

Immár 18 éve működünk nyitott, etikus, átlátható és számon kérhető szervezetként azon igyekszünk, hogy minél tovább dolgozhassunk a beteg gyermekek gyógyulásáért. Bízunk az együttműködésükben, amely során segítenek könnyebbé tenni ezt a küzdelmes időszakot.
Amennyiben nyitottak az együttműködésre, és hozzájárulnak önök is egy, a gyermekek gyógyulását segítő eszköz beszerzéséhez, kérem, támogassák e fontos ügyet! Köszönjük!

Amiben segítségüket szeretnénk kérni, hogy adományukkal járuljanak hozzá a falra szerelhető vagy állványos, érintésmentes fertőtlenítő készülékek beszerzéséhez!
A készülékek beszerzéséhez minden segítség jól jön! Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

Köszönjük, megtisztelő adományukat! Megosztásokat külön köszönjük!

Eddigi adományozók:

Köszönjük, megtisztelő adományukat! Megosztásokat külön köszönjük!

Megjegyzés rovatba ne felejtse el beírni: kézfertőtlenítő

Érkeznek a „cipősdoboznyi szeretet” ajándékai és a csokoládék

2017. December 16. Szombat

Felhívásunkra érkeznek a meglepetéssel teli cipősdobozok és a csokoládék, hogy szebbé tegyék a leukémiás és daganatos beteg gyermekek Mikulását és Karácsonyát.